Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Par Lesteras galveno treneri kļūs bijušais Liverpūles vadītājs Rodžerss

Agris Suveizda

Par Lesteras galveno treneri kļūs bijušais Liverpūles vadītājs Rodžerss
Brendans Rodžerss. Foto: Reuters/Scanpix

Ziemeļīru speciālists ir piekritis kļūt par Anglijas Premjerlīgas kluba "Leicester" galveno treneri un no savas pašreizējās darbavietas Glāzgovas "Celtic" saņēmis atļauju veikt pārrunas, vēsta BBC, The Guardian, Sky Sports un citi britu mediji.

Visas puses jau esot panākušas principiālu vienošanos, un Brendans Rodžerss, kuram pirms tieši mēneša apritēja 46 gadi, tuvāko 24 stundu laikā tikšot apstiprināts jaunajā amatā. Kā ziņo britu mediji, "Leicester" ziemeļīru speciālistu kā savu kandidātu numur viens bija izvēlējusies jau krietni iepriekš, taču nebija droša, ka Skotijas grands sezonas laikā varētu piekrist Rodžersa palaišanai. Franču trenera Kloda Puela atlaišana no "Leicester" galvenā trenera amata procesu jūtami paātrināja.

Rodžerss trenera karjeru sāka Londonas "Chelsea" organizācijā, bet Anglijas pieaugušo futbolā ir vadījis tādus klubus kā "Watford", "Reading", "Swansea" un "Liverpool". Kopš 2016. gada maija Rodžerss ir Glāzgovas "Celtic" galvenais treneris, izcīnot visas iespējamās pašmāju trofejas – divus čempiona titulus, divus kausus un trīs Līgas kausus. "Celtic" Skotijas Premjerlīgā ar 63 punktiem 27 spēlēs ir līdere un par astoņiem punktiem apsteidz savu tuvāko sāncensi Glāzgovas "Rangers". Eiropas līgas 1/16 finālā "Celtic" ar 0:2 un 0:1 piekāpās Spānijas "Valencia".

Rīt "Celtic" Premjerlīgā viesosies pie "Hearts", bet sestdien izbraukumā pret "Hibernian" cīnīsies par iekļūšanu kausa ceturtdaļfinālā. "Leicester" šovakar Premjerlīgā uzņems "Brightong&Hove". Lesteras komanda uzvarējusi nav septiņās spēlēs pēc kārtas, šajā laika posmā piedzīvojot sešus zaudējumus. "Leicester" ar 32 punktiem 27 mačos Premjerlīgā ieņem 12. vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2019-02-26 18:11, pirms 5 gadiem
Priekš kam? Tāpēc, ka Anglijas Premjerlīga? Jaunus izaicinājumus sakārojies? Ar Celtic viņam taču nav konkurences, vienmēr garantēta dalība Čempionu līgas kvalifikācijā, bet ar Lesteru viņš par pat par Eirokausiem var aizmirst! Un nevajag man atgādināt 2015-16 sezonu, tas bija notikums vienreiz tūkstoš gados.

     [+] [-]

, 2019-02-26 18:26, pirms 5 gadiem
Žēl gan, ka sezonas vidū, ja vienosies. Bet vismaz labi, ka komanda veikusi, iespējams,i izšķirošo izrāvienu pēc zaudējuma derbijā

     [+] [-]

, 2019-02-26 22:44, pirms 5 gadiem
Lenons atpakaļ pie Celtic stūres. Vienkārši izcili!!