Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Daunings paliek "Middlesbrough"

Andrejs Siliņš

Daunings paliek "Middlesbrough"
Stjuarts Daunings (pa kreisi)
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Middlebrough" pagarinājis līgumu ar pussargu Stjuartu Dauningu uz vēl nākamajām piecām sezonām.

23 gadus vecajam futbolistam vecais līgums ar klubu ir spēkā vēl un šo un nākamo sezonu, taču nupat abas puses vienojušās un parakstījušas jaunu sadarbības līgumu. Janvārī lielu interesi par futbolista pakalpojumiem izrādīja cits Premjerlīgas klubs "Tottenham Hotspur".

Iepriekš pastāvēja bažas, ka Daunings varētu pamest klubu, lai dotos darbā uz kādu citu Eiropas valsti, taču pēdējie notikumi - 12 miljonus vērtais darījums, kas atveda uz klubu uzbrucēju Alfonso Alvesa, - pussargam licis pārdomāt.

"Esmu teicis kluba vadībai, ka nevēlos vienkārši spēlēt parastā klubā. Līguma parakstīšana ar Alvesu nozīmē, ka klubam ir lielāki mērķi," sacīja pats Daunings. "Tieši šeit es vēlos būt. Kluba vadība vēlreiz ir parādījusi, cik ļoti vēlas attīstīties un doties augšup."

Izmantotie resursi:
www.mfc.premiumtv.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2008-02-26 18:23, pirms 17 gadiem
Labs speeleetaajs, bet kkaa liekaas, ka peedeejaa laikaa nedaudz apstaajies savaa attiistiibaa. Nu bet Boro noteikti loti piemeerots klubs vinjam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-26 19:39, pirms 17 gadiem
ES galigi jau par downingu biju piemirsis vinam labs sitiens ,bet ta nu vins nav tik labs speletajs Middlesbrough vinam ir labs variants lai talak attiistitos

  -1 [+] [-]

, 2008-02-26 20:57, pirms 17 gadiem
Futbola Kobe te atradies: "Juus man te sagaadaajiet normaalus komandas biedrus, savaadaak es aiziesu..." dabuuja Alvesu un palika...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja