Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Veneibls lems par "Newcastle" trenēšanu

Andrejs Siliņš

Veneibls lems par "Newcastle" trenēšanu
Terijs Veneibls 2007. gadā konsultē
Anglijas izlases un "Newcastle" uzbrucēju
Maiklu Ovenu.
Foto: AP

Bijušais Anglijas valstsvienības treneris Terijs Veneibls drīzumā paziņos, vai piekritīs Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Newcastle United" vadības piedāvājumam kļūt par komandas galveno treneri.

Veneibls ticies ar kluba direktoru Denisu Vaizu un viceprezidentu Toniju Himenesu trešdien, bet šodien sarunas abu pušu starpā turpinājās. "Newcastle" klubs vēloties pavēstīt par jaunā trenera iecelšanu jau pirms šīs nedēļas nogales spēlēm. Kā zināms, aizvadītajā trešdienā "Newcastle" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas kopš iepriekšējā galvenā trenera Kevina Kīgana aiziešanas.

Veneibls bija iepriekšējā Anglijas izlases galvenā trenera Stīvena Maklārena palīgs, taču 2007. gadā Maklārens tika atlaists, un arī Veneiblam netika piedāvāts turpināt darbu ar valstsvienību. Veneibls esot tuvs Vaiza draugs, un tas noteikti bija viens no galvenajiem faktiem, lai klubs uzsāktu sarunas ar šo futbola speciālistu.

Treneris strādājis arī par Anglijas izlases galveno treneri laika posmā no 1994. līdz 1996. gadam, tāpat bijis komandu vadītājs "QPR", "Crystal Palace", "Barcelona", "Tottenham Hotspur" un Austrālijas izlasē. Kā asistents darbojies arī "Middlesbrough" un "Leeds".

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +2 [+] [-]

, 2008-09-25 19:52, pirms 16 gadiem
Zelta laiki Leedsa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja