Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: ''Holanns šo sezonu sagaidījis labākā formā nekā iepriekšējās''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gvardiola: ''Holanns šo sezonu sagaidījis labākā formā nekā iepriekšējās''
Ērlings Holanns. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas Mančestras ''City'' galvenais treneris Peps Gvardiola pēc uzvaras pār ''Ipswich Town'' slavēja uzbrukuma līderi Ērlingu Holannu, kurš divos mačos paspējis gūt četrus vārtus.

Mančestras ''City'' rindās spoži jauno sezonu sācis uzbrukuma līderis Ērlings Holanns, kurš divos mačos guvis četrus vārtus, sestdien pret ''Ipswich Town'' izceļoties ar ''hat-trick''. Savās pirmajās divās sezonās Premjerlīgā tieši viņš bijis turnīra rezultatīvākais spēlētājs - 36 vārti pirms divām sezonām un 27 pagājušajā. Galvenais treneris Peps Gvardiola uzskata, ka atpūta vasarā spēlētājam nākusi par labu.

''Pirms pāris nedēļām teicu, ka viņš ir labākā formā nekā pirms iepriekšējām sezonām. Atceros, ka iepriekš viņš minēja savu nogurumu, bet šajā vasarā viņam nebija dalības izlašu spēlēs Eiropas čempionātā. Līdz ar to viņš ieradies labā formā. Pavisam noteikti viņš nevar nospēlēt visas spēles līdz sezonas beigām, bet viņa devums uzbrukumā ar gūtajiem vārtiem mums ir ļoti svarīgi,'' teica treneris.

Mančestras ''City'' sastāvā Holanns nospēlējis 101 spēli, kurā paspējis gūt jau 94 vārtus. Vēl seši vārti un viņš būs sasniedzis 100 gūto vārtu skaitu. ''Gūto vārtu skaitļi ir ārprātīgi. Viņš var sacensties šajā ziņā ar Mesi un Krištianu Ronaldu. Mums tā ir liela priekšrocība. Esam ļoti priecīgi, ka viņš spēlē tieši šeit un ceram, ka tā notiks daudzus gadus,'' turpināja Gvardiola.

Esošā Premjerlīgas čempione Premjerlīgas trešajā kārtā 31. augustā viesosies pie ''West Ham''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...