Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Lovenkrands atteicies pievienoties ''Villarreal''

Lovenkrands atteicies pievienoties ''Villarreal''
Peters Lovenkrands
Foto: AP

Dānijas izlases uzbrucējs Peters Lovenkrands, kurš iepriekšējās sezonas otru daļu pavadīja angļu klubā ''Newcastle'', pašreiz ir brīvā aģenta statusā, taču atteicies pievienoties Spānijas klubam ''Villarreal''.

29 gadus vecajam futbolistam, kurš pagājušās sezonas otru daļu pavadīja ''Newcastle'', sezonas beigās beidzās līgums un 1. jūlijā viņš nolēma pamest komandu, kļūstot par brīvo aģentu. Pirms tam Lovenkrands trīs sezonas spēlēja Vācijas Bundeslīgas klubā ''Schalke'', taču šī gada janvārī klubs nolēma no viņa atbrīvoties, kā rezultātā viņš pārcēlās uz Angliju.

Pašreiz Lovenkrands ir brīvais aģents un joprojām meklē sev jaunu darba vietu. Nesen dāņu futbolists noraidījis kāda spāņu kluba piedāvājumu. Tiek minēts, ka līgumu viņam piedāvājusi ''Villarreal'' kluba vadība, taču spēlētājs esot atteicies ģimenes apstākļu dēļ. Runā, ka Lovenkrands ar ģimeni Anglijā jūtas ļoti labi, tāpēc spēlētājs labprāt paliktu tieši šajā valstī un nevēlas pārcelties kaut kur citur.
''Jā, tā ir taisnība, esmu atteicies no līguma, ko piedāvāja kāds spāņu klubs,'' laikrakstam ''Ekstra Bladet'' atklāja Lovenkrands. ''Ņemot vērā to, ka man ir divi mazi bērni, vēlētos palikt Anglijā arī turpmāk,'' piebilda dāņu uzbrucējs.
Tāpat spēlētājs atklāja, ka pilnībā neizslēdz iespēju atgriezties ''Newcastle'', par spīti tam, ka pagājušajā sezonā tā izkrita no Premjerlīgas un pašreiz cīnās Anglijas Čempionātā.

Savulaik Lovenkrands pavadījis sešas sezonas (2000.-2006.g.) Skotijas klubā ''Rangers'' (vietējā čempionāta ietvaros 129 spēlēs gūti 37 vārti), bet pēc tam līdz 2009. gada janvārim pārstāvēja ''Schalke'' (44 spēlēs gūti seši vārti). ''Newcastle'' komandas rindās dānis 12 spēles pārspēja pretinieku komandu vārtsargus trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com


, 2009-08-25 20:11, pirms 15 gadiem
Viņš cer uz kko labāku..
, 2009-08-25 20:16, pirms 15 gadiem
CiCinSH rakstīja: Viņš cer uz kko labāku..
Varbūt grib vēl paspēlēt EPL.
, 2009-08-25 23:28, pirms 15 gadiem
diez vai viņam būs kas labāks. labs jau viņš ir, bet nu Villareal... kamon, kad tev piedāvā kontraktu klubs kā Villareal, un saka, ka rēķināsies ar tevi, tur pat domāt nevajag.
, 2009-08-25 23:41, pirms 15 gadiem
CiCinSH rakstīja: Viņš cer uz kko labāku..
Izlasi rakstu - viņš pats teica, ka grib palikt Anglijā. Ja līgumu nepiedāvās neviens EPL klubs, tad ies atpakaļ uz N'Castle un spēlēs Championship!
, 2009-08-26 01:37, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Izlasi rakstu - viņš pats teica, ka grib palikt Anglijā. Ja līgumu nepiedāvās neviens EPL klubs, tad ies atpakaļ uz N'Castle un spēlēs Championship!
C'mon.. Villareal nesūdīgs līmenis :p
, 2009-08-26 09:01, pirms 15 gadiem
CiCinSH rakstīja: C'mon.. Villareal nesūdīgs līmenis :p
Līmenis nesūdīgs , bet te ir runa par viņa bērniem, kuriem jāpaliek Anglijā, tāpēc viņš grib arī palikt!
Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
1

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".