Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"West Ham" pārdod Ferdinandu

Andrejs Siliņš

"West Ham" pārdod Ferdinandu
Antons Ferdinands
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "West Ham United" vadība paziņojusi, ka piekrīt cita Premjerlīgas kluba "Sunderland" piedāvājumam pārdot aizsargu Antonu Ferdinandu.

Ferdinanda cena tiek lēsta astoņu miljonu sterliņu mārciņu vērtībā, bet šobrīd 23 gadus vecajam futbolistam ir spēkā līgums ar Vesthemas klubu līdz pat 2010. gadam. Pēc tam, kad darījums starp klubiem būs noticis oficiāli, Ferdinandam būs jāvienojas ar jauno darba vietu par jauniem līguma nosacījumiem.

Antons Ferdinands ir jaunākais brālis Rio Ferdinandam, kurš ir viens no Anglijas Premjerlīgas čempionu "Manchester United" aizsardzības balstiem. "West Ham United" šobrīd aizsardzības līnijā ir zināmas problēmas, jo savainoti vairāki spēlētāji, tāpēc komandas galvenais treneris Alans Kurbišlijs mudina klubu iegādāties jaunu palīgu aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-08-25 11:08, pirms 16 gadiem
"West Ham United" šobrīd aizsardzības līnijā ir zināmas problēmas, jo savainoti vairāki spēlētāji, tāpēc komandas galvenais treneris Alans Kurbišlijs mudina klubu iegādāties jaunu palīgu aizsardzībā.

Ja jau ir probleemas ar aizsardziibu tad kaapeec ir jaapaardod viens no aizsargiem

  -1 [+] [-]

, 2008-08-25 12:24, pirms 16 gadiem
Nu nav jau vins tas labākais spēlētājs nedabūs pa vinu lielu nadu , bet viņie mviņš šobrīd ir ļoti vajadzīgs ar ko dOmā WEST Ham MENEDZERIS UN TRENERIS !

     [+] [-]

, 2008-08-25 14:14, pirms 16 gadiem
Visnotaļ dumjšs solis no Curbsa puses. Hammers nav tas klubs, kuram būtu ļoti lielas rezerves, tāpēc katra spēlētāja pārdošana, it īpaši, pamatsastāva ir kā mīnuss, skatoties tuvākajā nākotnē!

     [+] [-]

, 2008-08-25 16:29, pirms 16 gadiem
8 miljoni?!!!!!!!!par ko? par 8 citroniem buutu jaabuut nezinu kaadam aizsargam. laikam deelj brachkas. vins ir vispaar izlasee speeleejis?par taadu naudu uz papiira jaabuut baigajam

     [+] [-]

, 2008-08-25 18:09, pirms 16 gadiem
hamleta_teeva_reegs rakstīja: 8 miljoni?!!!!!!!!par ko? par 8 citroniem buutu jaabuut nezinu kaadam aizsargam. laikam deelj brachkas. vins ir vispaar izlasee speeleejis?par taadu naudu uz papiira jaabuut baigajam


8 miljoni ir maz futbola pasaulē! Ja jau Zenit nopirka Danni par 30 miljoniem! Un pārdod Arshavinu par 25 miljoniem

     [+] [-]

, 2008-08-25 21:08, pirms 16 gadiem
man neibjot Zenit, kas var pirkt ko grib un par cik grib, bet ferdinands juniors man shkjiet nu galiigi nevelk uz 8nieku! labi, saprotu- brachka Manchesteraa ir zvaigzne, pats jauns un galvenais, ANGLIS (), bet 8 miljoni!!!!

     [+] [-]

, 2008-08-26 15:59, pirms 16 gadiem
Sunderland turpina, iepirkties. Žēl, ka tā arī Cauņu nepaņēma. Sunderland tēmēs uz augstu vietu EPL. Cisse, Ferdinands & CO. Antons ir labs spēlētājs un domāju, ka pēc dažiem gadiem viņa vieta būs nevis Sunderland, bet Manchester United blakus brālim. Tad jau redzēs kā viņam ies. Veiksmi!