Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

O'Neils vēlas izbeigt "Berija lietu"

Andrejs Siliņš

O'Neils vēlas izbeigt "Berija lietu"
Garets Berijs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Aston Villa" galvenais treneris Martins O'Neils pavēstījis, ka pēc iespējas ātrāk grib uzzināt komandas kapteiņa Gareta Berija nākotnes plānus, lai varētu plānot nākamo sezonu.

"Villa" vadība noraidījusi "Liverpool" piedāvājumu pārdot Beriju par 13 miljoniem sterliņu mārciņu, taču Liverpūles klubs pagaidām joprojām klusē, līdz ar to nav skaidrs, vai Berijs vēl tos interesē.

"Viņi nav neko atbildējuši vai piedāvājuši pagaidām ne rakstiskā, ne kādā citā formā," situāciju skaidroja O'Neils. "Man nebūtu nekas pretī, ja tas beigtos vienā vai citā veidā, bet mums ir jāplāno sava sezona. No "Liverpool" neesam neko dzirdējuši jau labu laiku."

"Mana nostāja - un, cerams visu līdzjutēju nostāja arī, līdz ar to es neesmu viens - ir tāda, ka Garetam ir jāpaliek mūsu klubā," par 27 gadus veco pussargu sacīja treneris. "Tas būtu lieliski, jo viņu aizstāt būs grūti."

Sestdien "Aston Villa" aizvadīs atbildes spēli Intertoto kausa izcīņā pret dāņu "Odense". Pirmajā mačā Berijs netika sūtīts laukumā, taču O'Neils labprāt to darītu gaidāmajā otrajā mačā, ja spēlētājs tam būs morāli gatavs. Ja arī Berijs izies laukumā sestdien, tik un tā futbolists varēs spēlēt arī Čempionu līgā, ja nonāks "Liverpool" rindās.

Izmantotie resursi:
bbc.com