Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" atsaka pārdot Krauču

Andrejs Siliņš

"Liverpool" atsaka pārdot Krauču
Pīters Kraučs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" vadība noraidījusi "Portsmouth" piedāvājumu par deviņiem miljoniem sterliņu mārciņu pārdot komandas uzbrucēju Pīteru Krauču.

Lai arī oficiāli netiek nosaukta summa, ko "Portsmouth" piedāvājusi, britu medijos izskan tieši deviņi miljoni sterliņu mārciņu. "Portsmouth" galvenais treneris Harijs Redknaps jūnija sākumā pavēstīja, ka par savu bijušo audzēkni (Kraučs Redknapa vadībā spēlēja "Southampton", starpcitu kopā ar Marianu Paharu) nemaksās vairāk nekā desmit miljonus.

Savukārt "Liverpool" boss Rafaels Bentizes atklājis, ka meklē tādu Krauča pircēju, kurš būtu gatavs maksāt ap 15 miljonu robežās. 2005. gadā "Liverpool" uzbrucēju no "Southampton" nopirka par septiņiem miljoniem mārciņu.

Anglijas izlases uzbrucējs kopumā "Liverpool" rindās laukumā devies 135 spēlēs un guvis 40 vārtus. Aizvadītajā sezonā gan Kraučam grūtības sagādāja pat nokļūšana pirmajā komandā, jo angli izkonkurēja spāņu snaiperis Fernando Torress. Tiesa, 11 vārtus sezonā iesist izdevās tik un tā.

Līdzšinējā karjerā 27 gadus vecais Kraučs pārstāvējis "Tottenham Hotspur", "QPR", "Portsmouth", "Aston Villa", "Norwich", "Southampton" un "Liverpool".

Izmantotie resursi:
bbc.com

     [+] [-]

, 2008-06-25 02:26, pirms 16 gadiem
abloms

  +1 [+] [-]

, 2008-06-25 09:02, pirms 16 gadiem
nu 15 mio noteikti nedabūs. 9 varbūt drusciņ par maz ir - bet Benitess jau pats sevi un Krauču tādā situācijā ir nostādījis, marinējot Anglijas izlases uzbrucēju uz soliņa, loģiski, ka Kraučs ir pietiekami meistarīgs, lai pieprasītu spēlēt ja ne pamatsastāvā, tad vismaz krietni biežāk. Interese par viņu ir, bet ja transfēri notiks ar tādu pašu ātrumu kā līdz šim, tad visdrīzāk Krauča pāreja notiks apm. vasaras beigās.