Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hidinks iesaka "Chelsea" pastiprināt sastāvu

Hidinks iesaka "Chelsea" pastiprināt sastāvu
Gūss Hidinks
Foto: ITAR-TASS

Gūss Hidinks, kuram kā Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" galvenajam trenerim atlicis aizvadīt vienu maču līdz viņa līguma beigām, savam nākamajam aizvietotājam šajā amatā devis padomu starpsezonas periodā pastiprināt sastāvu.

Pieredzējušais holandiešu speciālists uzskata, ka, lai komanda spētu sekmīgi cīnīties kā Anglijas Premjerlīgā, tā arī UEFA Čempionu Līgā un Anglijas Kausa izcīņā, tai ir jāiegādājas vairāki spēlētāji. Kā iemeslu tam Hidinks min komandas sastāva iekšējo rezervju trūkumu.

"Tas gan nav manā pārziņā, tomēr es domāju, ka "Chelsea" kluba vadībai vajadzētu pamatīgi uzlabot visas ar transfēru politiku saistītās lietas. Komandas sastāvs ir ļoti labs, taču jāatceras, ka "Chelsea" piedalās trijos lielajos turnīros," sacīja Hidinks.

"Lai veiksmīgi varētu startēt visos trijos galvenajos turnīros, ar 16 futbolistiem ierindā ir par maz. Spēlētājiem, spējīgiem spēlēt augstas klases futbolu, jābūt vairāk. Tomēr tas vairs, protams, nav no manis atkarīgs, šis uzdevums būs jāatrisina nākamajam "Chelsea" trenerim," savas domas izteica Hidinks.

Nīderlandes futbola speciālists Hidinks uz Londonas klubu tika uzaicināts šī gada sākumā pēc tam, kad tika atlaists brazīliešu treneris Luišs Felipe Skolari. Pēc šīs sezonas beigām Gūsam Hidinkam beidzas līgums ar "Chelsea" un jau tagad ir skaidrs, ka Hidinks neturpinās sadarbību ar aristokrātiem. Tam par iemeslu viņš ir paudis neiespējamo divu darbu apvienošanu (Hidinks ir arī Krievijas futbola izlases galvenais treneris).

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -1 [+] [-]

, 2009-05-25 23:48, pirms 15 gadiem
Hidinks: "Roma, skanošais ir?"

  +1 [+] [-]

, 2009-05-25 23:52, pirms 15 gadiem
Nu gan jau arī būs pastiprinājums, bet papriekš jau treneris jāatrod, lai nav tā, ka spēlētāji ir, bet nav, kas trenē..

  +7 [+] [-]

, 2009-05-25 23:53, pirms 15 gadiem
Kakā un Ančeloti, lieta darīta!

  +4 [+] [-]

, 2009-05-26 00:10, pirms 15 gadiem
Visdrizakais naks Franks Raijkards

  +2 [+] [-]

, 2009-05-26 00:13, pirms 15 gadiem
Ančeloti ir iespejamakais treneris. Bet nu jā, noderētu kāds labs uzbrucējs.

There is only one Guus Hiddink...

  +2 [+] [-]

, 2009-05-26 00:23, pirms 15 gadiem
domāju kad Davidam Viljam vajadzētu iet uz Chelsea

  +8 [+] [-]

, 2009-05-26 00:33, pirms 15 gadiem
Guus atstāja ļoti patīkamu iespaidu šī pus-gada laikā un ļoti žēl,ka nevarēs arī turpmāk trenēt klubu

     [+] [-]

, 2009-05-26 01:00, pirms 15 gadiem
Sk8teris rakstīja: domāju kad Davidam Viljam vajadzētu iet uz Chelsea
Vilja paliks Spānijā, ja kaut kur ies (un visdrīzāk arī ies) tad uz Real vai Barcu

     [+] [-]

, 2009-05-26 07:54, pirms 15 gadiem
Pa ausu galam dzirdēju, ka Chelsea interešu lokā ir divi uzbrucēji - Aguero un Džeko... Ceru, ka viņi nedabūs nevienu no viņiem

     [+] [-]

, 2009-05-26 10:31, pirms 15 gadiem
Kur vēl labāk pieslēgties komandai un to pacelt spārnos kā tas izdevās Gūsam.

     [+] [-]

, 2009-05-26 10:36, pirms 15 gadiem
Nu nez... Būtu jau jāpiekrīt Hidinkam. Man personīgi liekas, ka "zilajiem" pilnīgi nokomplektēta pussargu līnija. Domāju, ka vajadzētu kādu vārtsargu, kurš vajadzības gadījumā var aizstāt Čehu. Kaut kā tas Hilario nepārliecina. Lai gan, cik man zināms, ir jau vēl tas jaunais talants Rīss Teilors... Varbūt i nevajag to vārtsargu. Aizsargi jau arī ir tīri daudz, tur neko jaunu nevajag. Bet uzbrukums? Labi - Drogbā, Anelka - šie vārdi komentārus neprasa. Nu vēl Kalū. Bet, manuprāt, komandā jābūt vismaz četriem stabiliem uzbrucējiem. Nezinu, vai Di Santo tāds ir. Sinklēru gan jau atkal viņi izīrēs, bet personīgi es komandā labāk redzu Sinklēru nekā Di Santo. Bet tās jau manas domas un ne man par to lemt... Derētu kāds labs uzbrucējs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-26 16:05, pirms 15 gadiem
leshyj25 rakstīja: nezinu, es uzskatu ANELKA vieta deretu panjemt kadu uzbruceju, kas ne tikai mak gut vartus, bet ir ari apveltits ar diezgan laba sprintera ipa6ibam, kas neklam nez ko nepiemit
P.S. RIJKARDAM ir tas pozitivais, ka vinj6 viemer komandai mak sameklet uzbrucejus piemers BARSA
es uzskatu, ka Anelka šosezon bija produktivaks par Drogbu, turklat ANelka ir viens no labakajiem komanda, kurs var pieturet bumbu.Un ir vel mazliet jaunaks par Drogbu.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-26 16:07, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Nu nez... Būtu jau jāpiekrīt Hidinkam. Man personīgi liekas, ka "zilajiem" pilnīgi nokomplektēta pussargu līnija. Domāju, ka vajadzētu kādu vārtsargu, kurš vajadzības gadījumā var aizstāt Čehu. Kaut kā tas Hilario nepārliecina. Lai gan, cik man zināms, ir jau vēl tas jaunais talants Rīss Teilors... Varbūt i nevajag to vārtsargu. Aizsargi jau arī ir tīri daudz, tur neko jaunu nevajag. Bet uzbrukums? Labi - Drogbā, Anelka - šie vārdi komentārus neprasa. Nu vēl Kalū. Bet, manuprāt, komandā jābūt vismaz četriem stabiliem uzbrucējiem. Nezinu, vai Di Santo tāds ir. Sinklēru gan jau atkal viņi izīrēs, bet personīgi es komandā labāk redzu Sinklēru nekā Di Santo. Bet tās jau manas domas un ne man par to lemt... Derētu kāds labs uzbrucējs!
Jā, ceru jaunais treneris sāks iespēlēt vairāk jaunos. Sinclērs tiešām ar visam labakajam dotibam apveltits speletajs, dažbrid gribas, lai Anelka spele , kā centra uzbrucejs un SInclērs labaja, ierastajā malā.
Bet nu jā ceru Chelsea iegadasies kādu labu, jaunu uzbruceju.