Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Dafs solās nepamest "Newcastle"

Dafs solās nepamest "Newcastle"
"Newcastle" galvenais treneris Alans Šīrers
Foto: AFP

Īrijas futbola izlases uzbrucējs Deimjans Dafs paudis savu vēlmi palikt "Newcastle" par spīti tam, ka komanda zaudēja savu vietu Premjerlīgā un ka nākamo sezonu tai nāksies aizvadīt Anglijas Čempionātā.

Pēc tam, kad "Newcastle" zaudēja izšķirošajā spēlē par palikšanu Premjerlīgā ar 0:1 izbraukumā pret "Aston Villa", kurā vienīgos vārtus mājiniekiem guva Deimjans Dafs, raidīdams bumbu savos vārtos, īru futbolists saņēmis ne mazums kritikas un nosodījuma no komandas fanu puses.

Izjūtot daļēju vainas apziņu notikušajā, Dafs apstiprinājis, ka neizskatīs nekādus piedāvājumus gaidāmajā vasaras transfēru periodā, bet gan darīs visu, lai jau pēc nākamās sezonas izskaņas "Newcastle" atgrieztos Premjerlīgā.

"Esmu paudis savu lojalitāti pret klubu, un, lai kāds arī būtu lēmums par mūsu galvenā trenera Alana Šīrera nākotni klubā, es ar prieku palīdzēšu "Newcastle" atgriezties Premjerlīgā," pavēstīja Dafs.

"Es nevaru vārdos aprakstīt, kā es šobrīd jūtos. Esmu ļoti sarūgtināts un garīgi izpostīts. Kad es spēlēju "Blackburn Rovers" un man nācās piedzīvot izkrišanu uz zemāku līgu, es cerēju, ka tas vairs neatkārtosies. Šīs nav patīkamas sajūtas."

"Negribu noniecināt Čempionāta līmeni, tomēr "Newcastle" ir pārāk liels klubs, lai tur atrastos. Mums pēc iespējas ātrāk jāatgriežas Premjerlīgā," sacīja Dafs.

Tāpat Dafs atzina, ka ļoti cer komandā galvenā trenera amatā arī turpmāk redzēt Alanu Šīreru. "Man bija ļoti patīkami kopā ar viņu strādāt. Ir ļoti sāpīgi, ka viss notika tā, kā notika. Tomēr es uzskatu, ka viņš ir izcils treneris. Ja ir kāds, kas var mūs atgriezt elitē, tad tas ir Alans Šīrers," tā Dafs.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-05-25 17:39, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Deretu kadu latvieti uz NEWCASTLE . Maris ir brivs un vel mums dazi labi speletaji
Sapņo vien tālāk...

  +1 [+] [-]

, 2009-05-25 17:49, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Deretu kadu latvieti uz NEWCASTLE . Maris ir brivs un vel mums dazi labi speletaji
visu cieņu Mārim,bet tad Newcastla tik ātri netiks atpakaļ EPL,viņiem galvenais ir pēc iespējas jāsaglabā sastāvs un tad viņi varētu būt favorīti nr.1 uz atgriešanos EPL.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-25 17:49, pirms 15 gadiem
ka vakarnakt teica pa BBC1 futbola apskata, tad Newcastle ir daudz viduveju speletaju ar lielu algu.
Domaju shovasar gaidamas lielas parmainjas kluba sastava.
Un Dafam vairs nav ta lidera dotiibas kads vinsh bija pirms tam... nu kaut vai Chelsea laikos.

     [+] [-]

, 2009-05-25 17:54, pirms 15 gadiem
interesanti būs vai Mike Ashleys pārdos Newcastlu varbūt būs pat labāk,ja Newcastla atbrīvosies no sava enkura....

  +1 [+] [-]

, 2009-05-25 17:57, pirms 15 gadiem
Vot to es saprotu. Cerams klubam lojāli paliks vel daudzi, lai galvenie spēki būtu. Un pēc vienas sezoans Ņūkāsla cerams būs tur, kur jābūt - EPL

     [+] [-]

, 2009-05-25 17:57, pirms 15 gadiem
nu vispār jau būtu nekorekti no spēlētāju puses tagad pamest komandu - paši tak spēlēja un paši izkrita uz zemāku līgu!

     [+] [-]

, 2009-05-25 18:00, pirms 15 gadiem
vinsh vinju gribeja pardot par superkluba cenu, bet tagad shi kluba reala vertiba vel ir kritusi peec izshkrishanas no EPL!!!

     [+] [-]

, 2009-05-25 18:05, pirms 15 gadiem
Nu ne jau Šīrers bija pie vainas, ka Ņūkāsla izkrita. Tā, kā Šīreram jāpaliek un nākamsezon jāizlabo pārpratums, kas notika šosezon.

     [+] [-]

, 2009-05-25 18:06, pirms 15 gadiem
Ceru, ka nākamgad tiks atpakaļ, kaut gan pieredze rāda, ka lai cik stipra būtu komanda- vietu atpakaļ ir vēl jāizcīna- daudzas vēl nesenas premier komandas ik pa brīdim pakuļas pat pa apakšu. Sogad, piemēram, latviešiem tik zināmā Southamptona krīt ārā no Championship

     [+] [-]

, 2009-05-25 18:13, pirms 15 gadiem
orlis rakstīja: nu vispār jau būtu nekorekti no spēlētāju puses tagad pamest komandu - paši tak spēlēja un paši izkrita uz zemāku līgu!
Ej un iestāsti to katram spēlētājam. Piemēram Mārtinss, Ovens - abi iesita pa 8 vārtiem, vai viņi ir vainīgi, ka komanda izkrita ? Daļēji - jā, bet 8 vārti ir pietiekoši normāls rādītājs priekš EPL uzbrucēja. Tāpat arī Stīvens Teilors, stabili nospēlēja visu sezonu un guva arī 4 vārtus, normāls sniegums. Tas, ka komanda izkrita ir vadības vaina. Nemācēja pierunāt Šīreru tad, kad vajadzēja, pieņēma darbā Kinnīru, tad atlaida, tad uz laiku bija tie abi treneri un visbeidzot - kad tas jau bija reāli par vēlu viņi pieņēma Šīreru. Turklāt arī transfēru politika bija "satriecoša" labākos pārdeva, jaunu nepirka. Paši vainīgi un nevis treneri, vai spēlētāji.

     [+] [-]

, 2009-05-25 18:51, pirms 15 gadiem
Ņūkāstlai tas būtu vairāk nekā labi, ja Dafs paliktu komandā. Ja arī komandu atstās citi līderi, viņš varētu ļoti noderēt. Jāpiekrīt Dafa vārdiem par to, ka N'Castle ir pārāk liels klubs "Championship" līgai. Es arī ceru, ka N'Castle ātri vien tiks atpakaļ EPL. Prieks par to, ka Dafs ir tik lojāls, bet jautājums, vai tādi būs arī citi līderi?

Pirmkārt - N'Castle jānopērk jaunu vārtsargu - Hārpers nepārliecina. Varbūt teiksiet, ka sapņoju tāpat kā andrisd, bet šajā gadījumā kandidēt varētu mūsu Andris Vaņins - kā ne kā, viņš ir spēlējis pret N'Castle un var jau būt, ka kāds skauts viņu redzējis... Par citām pozīcijām jādomā mazliet vēlāk, par Māri gan nepiekritīšu - Anglija, manuprāt, nav viņam īstā vieta...

  +1 [+] [-]

, 2009-05-25 19:18, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Deretu kadu latvieti uz NEWCASTLE . Maris ir brivs un vel mums dazi labi speletaji
Gan jau, ka Ņūkāstlas pilsētā viņi kādu darbu atrastu... taču, ja tu par futbolu domā, tad..... diez vai.

     [+] [-]

, 2009-05-25 23:42, pirms 15 gadiem
Brighton&Hove rakstīja: ka vakarnakt teica pa BBC1 futbola apskata, tad Newcastle ir daudz viduveju speletaju ar lielu algu.
Domaju shovasar gaidamas lielas parmainjas kluba sastava.
Un Dafam vairs nav ta lidera dotiibas kads vinsh bija pirms tam... nu kaut vai Chelsea laikos.
Tieši tā, un Championshipā ir mazāki ienākumi (TV nauda), tā kā visiem viņi tās algas nevarēs samaksāt. Vadībai būs jādomā, no kura atbrīvoties, un ko ņemt vietā. Būs nopietni jāpārkārto komanda.