Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Posebonam lūzums nav konstatēts

Posebonam lūzums nav konstatēts
Pogatecs nopļauj Posebonu
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Manchester United'' pussargam Rodrigo Posebonam, kurš vakar Anglijas Līgas kausa spēlē pret ''Middlesbrough'' guva nopietnu savainojumu un atstāja laukumu, lūzums, par laimi, nav konstatēts.

Atgādināsim, ka vakardienas notikušajā Anglijas Līgas kausa spēlē starp ''Manchester United'' un ''Middlesbrough'' 66. minūtē viesu kluba aizsargs Emanuels Pogatecs nopļāva ''United'' jauno brazīliešu pussargu Posebonu. Pagāja vairāk kā piecas minūtes, kamēr viņam uz zāliena tika sniegta medicīniskā palīdzība, un tikai tad viņš uz nestuvēm tika nonests no laukuma.

Sākumā tika domāts, ka brazīlietis ir lauzis kāju, bet pēc veiktajiem testiem tika noskaidrots, ka spēlētājs ir ticis sveikā ar stipriem sasitumiem, taču brūce ir dziļa.
''United'' kluba pārstāvji apstiprinājuši, ka Posebons, par laimi, nav lauzis kāju. 19 gadus vecais futbolists joprojām atrodas ārstu uzraudzībā un tuvākajā laikā tiks noskaidrots, vai viņš nav guvis ceļa saišu savainojumu.

''Mēs apstiprinām, ka Rodrigo nav lauzis kāju,'' kluba oficiālajā mājaslapā sacīja ''United'' komandas pārstāvis.
''Tagad viņš vēl atrodas slimnīcā un drīz tiks noskaidrots, vai nav savainotas arī ceļa saites. Patreiz klubā visi ir priecīgi, ka situācija nav tik nopietna kā tika domāts un, ka Rodrigo nav lauzta kāja.''

Izmantotie resursi:
manutd.com

  +2 [+] [-]

, 2008-09-24 17:17, pirms 16 gadiem
Tas labi.

  +3 [+] [-]

, 2008-09-24 17:44, pirms 16 gadiem
Briiniskjiigi! Prieks, ka taa!
p.s neliels offtopic, bet skar teemu - Traumas un Anglija! Mani saak uztraukt Teo Volkota liktenis... vinjs peec hat-trick pret Horvaatiju ir kljuvis par galveno uzmaniibas objektu! un ar to nedomaaju pastiprinaatu segsanu vai kaa taa, bet naturaali meerkjis nopljaushanai! Kijevaa jau vinju pamatiigi slaaniija, Bolton speeleetaajs (Nolan laikam) peec speeles atzinis, ka teicis saviem komandas speeleetaajiem, lai speciaali sljuuc kaajaas un tad jau redzees, kaa reagjees (un ja nu tur buutu sanaacis Eduardo variants? kaada tad tev reagjeesana?).. turpmaak nebuus iznjeemums aciimredzot un Theo tiks pastiprinaati dauziits! It iipasi no small team speeleetaaju kajaam... baidos no taa, ka vienreiz vinjs var izraadiities veiklaaks par pretspeeleetaaju rupekli (kaads bija arii Eduardo tajaa epizodee) un tad? veel viens upuris (tpuu tpuu tpuu) un FA pat nedomaas neko dariit!
protams ir jau labi, ka tevi pastiprinaati sedz, bet ja iziet uz laukuma ar domu - es novaaksu vinju... tad tas nav normaali! un shitie miikstie sodi par to visu - tur kkas jaadara!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-24 19:09, pirms 16 gadiem
Labi, ka tā.

     [+] [-]

, 2008-09-24 22:20, pirms 16 gadiem
Idiots Pagatecs, nepatīk tas aizsargs vienmēr viņš negatīvi izceļas, ne velti viņš ir slavēns tādēļ, ka nemāk savaldīties un gandrīz katrā otrā mačā (!) iegūst brīdinājumu. Turies Rodrigo!