Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džianakopuloss pievienojas ''Hull City''

Džianakopuloss pievienojas ''Hull City''
Stelioss Džianakopuloss vēl ''Bolton''
komandas rindās
Foto: AP

Bijušais Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Bolton Wanderers'' pussargs Stelioss Džianakopuloss, kurš 2004. gadā kopā ar Grieķijas izlasi kļuva par Eiropas čempionu, pievienojies citam Premjerlīgas klubam ''Hull City''.

Tiek lēsts, ka ''Bolton'' komandas galvenais treneris Garijs Megsons vairs neredzēja nākotni 34 gadus vecajam Grieķijas izlases spēlētājam savas komandas sastāvā, tāpēc pēc viņa vēlmes futbolistam komanda bija jāpamet.

Džianakopuloss ''Bolton'' komandā aizvadīja piecas sezonas, kuru laikā aizvadīja 137 spēles un guva 20 vārtus. Lai gan tika minēts, ka grieķis varētu atgriezties savā dzimtenē, tomēr pats futbolists nolēmis palikt Anglijā, kur tagad pievienojies Premjerlīgas jauniņajiem ''Hull City''.

''Mēs ļoti ceram, ka Stelioss paliks mūsu komandā līdz sezonas beigām vai vismaz līdz janvāra transfēru periodam,'' nedēļas sākumā, kad vēl nebija skaidra grieķa nākotne, sacīja ''Hull'' komandas galvenais treneris Fils Brauns.
''Viņam ir liela pieredze, spēlējot Eiropas un pasaules mērogā, taču pagaidām viņš ir bez kluba. Esmu pārliecināts, ka, ja man izdosies viņu pierunāt pievienoties komandai, tad zaudētājs nebūs neviens,'' piebilda Brauns.

Tagad oficiāli ir kļuvis zināms, ka 2004. gada Eiropas čempions parakstījis līgumu ar ''Hull City'' līdz šīs sezonas beigām.

Izmantotie resursi:
hullcityafc.premiumtv.co.uk

  +5 [+] [-]

, 2008-09-24 19:30, pirms 16 gadiem
Hull malači. Komandā iesaistas vairāki labi spēlētāji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Pretorietis

  +3 [+] [-]

, 2008-09-24 20:26, pirms 16 gadiem
ideaali! Veel premier league pieredzes bagaats speeleetaajs netraucees! Ljoti laba veests!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-24 22:34, pirms 16 gadiem
Vēl atceros90to gadu beigās, ka iesita graujošus vārtus (kad vēl spēlēja ziedu laikos Olympiakos). Ja nemaldos tad tas bija spēlē pret Porto!

     [+] [-]

, 2008-09-24 23:55, pirms 16 gadiem
grieki ir grieki, tiesam labos klubos pa visu Eiropu spelee