Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lovrens joprojām netrenējas ar komandu un nevarēs "Liverpool" palīdzēt tuvākajās spēlēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lovrens joprojām netrenējas ar komandu un nevarēs "Liverpool" palīdzēt tuvākajās spēlēs
Dejans Lovrens
Foto: Sipa USA/Scanpix

Pasaules kausa finālistes Horvātijas centra aizsargs Dejans Lovrens joprojām nav atkopies no savainojuma, tāpēc Anglijas Premjerlīgas klubam "Liverpool" bez viņa palīdzības nāksies iztikt arī tuvākajos mačos.

"Viņš tuvojas tam, lai atgrieztos laukumā, bet pagaidām vēl netrenējas kopā ar komandu. Neesmu īsti pārliecināts, ko viņš vispār šodien darīja. Nākamajā spēlē viņš laukumā nedosies, un esmu ļoti drošs, ka arī duelis pret Lesteru ies secen," situāciju ap Dejana Lovrena savainojumu komentēja "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops.

"Cerams, ka viņš būs gatavs spēlēt pēc starptautiskā pārtraukuma – tas būtu patīkami. Tāds bija mērķis kopš pirmās dienas, kad viņš ieradās un uzzinājām par veselības problēmām. Sapratām, ka viņam nepieciešams brīvais laiks," skaidroja Klops. Ar Lovrenu aizsardzības centrā Horvātijas izlase pirmo reizi vēsturē iekļuva Pasaules kausa finālā, bet izšķirošajā mačā ar 2:4 piekāpās Francijai. Pēc turnīra kļuva zināms, ka Lovrens turnīra otro pusi aizvadījis ar nopietnu savainojumu.

Viņa iztrūkums Liverpūlē gan nav bijis pārāk sāpīgs – līdzās pasaulē dārgākajam aizsargam Virdžilam van Deikam lielisku sniegumu demonstrējis gados jaunais Džo Gomezs, palīdzot komandai sezonu sākt ar divām sausajām uzvarām pēc kārtas – 4:0 mājās pret "West Ham" un 2:0 izbraukumā pret citu Londonas klubu "Crystal Palace".

Nākamajā spēlē "Liverpool" savā laukumā sestdienas vakarā uzņems "Brighton&Hove Albion" – vienību, kas Premjerlīgas otrajā kārtā ar 3:2 mājās apspēlēja "Manchester United". Klops nākamajiem pretiniekiem veltīja slavinošus vārdus. "Tā ir ļoti laba komanda, un ne tikai spēle pret "United" bija laba. Tas ir brīdinājums, ka mums jābūt gataviem par 100%. Nedrīkst gulēt, jābūt gataviem strādāt," pauda Klops.

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolecho.co.uk/spo...