Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Derby" piekrīt izīrēt Sevedžu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Derby" piekrīt izīrēt Sevedžu
Robijs Sevedžs
Foto: AFP

Latvijas izlases futbolista Andreja Perepļotkina komandas biedrs "Derby County" kluba rindās Robijs Sevedžs tiks izīrēts kādam citam klubam, tā paziņojis komandas galvenais treneris Pols Džūels.

33 gadus vecias Velsas pussargs šosezon zaudējis vietu komandas pamatsastāvā un nav piedalījies komandas pirmajās piecās spēlēs, tādēļ futbolists nolēmis meklēt sev jaunu klubu. Komandas galvenais treneris ir piekritis pieredzējušo futbolistu izīrēt kādam citam klubam:

"Robija aģents man piezvanīja un pajautāja, vai es būtu ar mieru izīrēt Robiju kādam citam klubam, es atbildēju, ka būtu. Viņš vairs nav mūsu komandas plānos. Viņš vēlas spēlēt regulāri, tādēļ viņš ir starp tiem futbolistiem, kuri tiks izīrēti.

Vai par viņu ir bijusi interese? Saruna notika tikai pirmdien. Pirmā lieta par ko cilvēki domās, tā ir Robija alga, taču mēs ar prieku palīdzēsim Robijam, ja viņš to patiešām vēlas. Pie tam, tas būs izdevīgi abām iesaistītajām pusēm."

Tāpat kluba vadība ir piekritusi pagarināt Laiema Dikinsona izīrēšanas termiņu "Huddersfield" klubam. Dikinsons "Huddersfield" komandā atstājis labu iespaidu, tādēļ kluba vadība vēlas futbolistu paturēt pie sevis ilgāk. Atgādināsim, ka pēdējās spēlēs "Derby" kluba rindās nav spēlējis Latvijas futbolists Andrejs Perepļotkins, kurš tiek izīrēts no "Skonto" futbola kluba.

Izmantotie resursi:
skysports.com