Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gindoans oficiāli atgriežas ''City'' un noslēdz viena gada līgumu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gindoans oficiāli atgriežas ''City'' un noslēdz viena gada līgumu
Ilkajs Gindoans (pa kreisi). Foto: City

Anglijas Premjerlīgas čempione Mančestras ''City'' oficiāli pavēstījusi par vācieša Ilkaja Gindoana atgriešanos komandā, pusēm parakstot viena gada līgumu.

Oficiāli Premjerlīgas čempionē Mančestras ''City'' atgriezies Ilkajs Gindoans, pavēstījis klubs. Puses noslēgušas līgumu uz vienu sezonu. Iepriekš viņš ''City'' pārstāvēja no 2016. līdz 2023. gadam, ar to uzvarot gan Premjerlīgā, gan UEFA Čempionu līgā. Iepriekšējo sezonu viņš pavadīja ''Barcelona'', taču finanšu apsvērumu dēļ - vajadzības reģistrēt tādu spēlētāju kā Dani Olmo - klubam nācās domāt par veidiem, kā atbrīvot finanšu līdzekļus. Rezultātā Gindoans klubu pametis bez transfēra maksas.

Savā pirmajā reizē kopā ar ''City'' Gindoans kļuva par pieckārtējo Premjerlīgas čempionu, Čempionu līgas uzvarētāju, tāpat tika iegūti Anglijas kausi. 304 spēlēs kluba rindās Gindoans izcēlās ar 60 gūtajiem vārtiem. Pagājušajā sezonā Spānijas granda ''Barcelona'' sastāvā viņam 51 spēle laukumā visu turnīru ieskaitē.

''Septiņi gadi ''City'' bija vieni no baudāmākajiem gan laukumā, gan ārpus tā. Augu kā cilvēks un futbolists, kā arī izveidoju īpašas attiecības ar kluba faniem. Iegūt iespēju atgriezties nozīmē man ļoti daudz. Visi zina, kāda cieņa man ir pret treneri Pepu Gvardiolu. Viņš ir labākais treneris pasaulē, un, strādājot viņa pakļautībā, tu kļūsti par labāku futbolistu. Nevaru sagaidīt, kad atkal varēšu ar viņu kopā strādāt. Nevaru sagaidīt, kad atkal varēšu uzvilkt kluba kreklu,'' vienības mājaslapā citēts Gindoans, kurš šonedēļ paziņoja par karjeras beigām Vācijas izlasē.

Izmantotie resursi:
https://www.mancity.com/news/mens/i...

     [+] [-]

, 2024-08-24 04:19, pirms mēneša
Visā pasaulé GUNDOGANS
Sporta centrā GINDOANS🤷‍♂️