Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Soutgeits: ''Mido un Tunčajs pametīs komandu''

Soutgeits: ''Mido un Tunčajs pametīs komandu''
Tunčajs Sanli un Garets Soutgeits
Foto: AFP

Anglijas čempionāta kluba ''Middlesbrough'' galvenais treneris Garets Soutgeits, paredz, ka komandas ēģiptiešu uzbrucējs Mido, kā arī turku pussargs Tunčajs Sanli tuvāko nedēļu laikā pametīs komandas rindas.

Cik zināms, pagājušajās sezonas noslēgumā ''Middlesbrough'' izkrita no Anglijas Premjerlīgas, ieņemot priekšpēdējo vietu turnīra tabulā, un nākošajā sezonā spēlēs Anglijas Čempionātā, tāpēc saprotams, ka vairāki komandas spēlētāji varētu pamest komandu, jo nevēlas spēlēt zemākā līgā.
''Middlesbrough'' komandas rindas jau pametis angļu pussargs Stjuarts Daunings (24), kurš pievienojies Premjerlīgas klubam ''Aston Villa''. Nopietnu interesi ''Aston Villa'' izrāda arī par Turcijas izlases spēlētāju Tunčaju (27). Tāpat komandu drīzumā varētu pamest arī Ēģiptes izlases uzbrucējs Mido (26).

Gan Tunčajs, gan Mido jau nepiedalījās vakardienas pārbaudes spēlē pret ''Dumbarton'' vienību, kur ''Middlesbrough'' svinēja uzvaru ar 5:0. Mido tikai nesen ar vairāku dienu nokavēšanos ieradās Anglijā uz komandas pirmssezonas treniņiem, par ko futbolists saņems naudas sodu, bet Tunčajam ir neliels muguras savainojums.

Arī komandas galvenais treneris Soutgeits paredz, ka vairāki spēlētāji, ieskaitot Mido un Tunčaju, tuvākajā laikā pametīs komandu.
''Mēs visi zinām, ka Mido jau paziņojis, ka vēlas mūs pamest un to pašu vēlas arī Tunčajs. Esmu pārliecināts, ka tā arī notiks un viņi aizies. Taču dzīvē notiek dažādi, tāpēc ar to ir jārēķinās. Kamēr esmu šeit, tikmēr koncentrēšos uz tiem spēlētājiem, kuri paliks komandā,'' sacīja bijušais Anglijas izlases spēlētājs.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

  +3 [+] [-]

, 2009-07-23 15:30, pirms 15 gadiem
Middlesbrough un Newcastl Utn... divi lieli klubi šogad cīnīsies čempionšipā.. šogad interese par čempionšipu palielināsies daudzkārt.. tie tomēr ir klubi kas atzīstami spēlējuši gan premjērlīgā gan eiropas kausos.. Boro pāris gadus atpakaļ spēlēja pat UEFA cup finālā...
Būs interesanti!

  +2 [+] [-]

, 2009-07-23 17:06, pirms 15 gadiem
evertonian rakstīja: Middlesbrough un Newcastl Utn... divi lieli klubi šogad cīnīsies čempionšipā.. šogad interese par čempionšipu palielināsies daudzkārt.. tie tomēr ir klubi kas atzīstami spēlējuši gan premjērlīgā gan eiropas kausos.. Boro pāris gadus atpakaļ spēlēja pat UEFA cup finālā...
Būs interesanti!
Tikai tur tajaa finaalaa 0-4 no Sevilas dabuuja...

     [+] [-]

, 2009-07-23 18:32, pirms 15 gadiem
nezinu, man vienmēr Boro ir patikusi un asociējusies ar labiem spēlētājiem, tā pat, kā Newcastle. bet šogad tiešām abas spēlēs Championship, un kas notiks tālāk nezina neviens. vai vispār atgriezīsies vai nē. ibio, neticās pat, vēl nesen šīs abas komandas spēlēja tik labi, un skaisti, bet nu... ceru redzēt Tunčaju kādā augstas klases klubā, tiešām izcils spēlētājs. gribētos viņu Galatasarajā redzēt, jo tā tiešām briezt par ļoti labu un spēcīgu komandu Rijkārda vadībā. bet nedomāju, ka viņš tur ies, jo spēlēja Fenerbahčē.
bet Mido nekad neatradīs sev labu vietu, viņam jāpalabo attieksme.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-23 18:37, pirms 15 gadiem
Tikai boro menedzeris ir pilnigs losis, Soutgeitu sen vajadzeja atlaist!!!