Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons: "Fosters būs Anglijas pirmais vārtsargs"

Andrejs Siliņš

Fergusons: "Fosters būs Anglijas pirmais vārtsargs"
Bens Fosters
Foto: AP

Anglijas un Eiropas spēcīgākā futbola kluba "Manchester United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons atzinis, ka komandas rezerves vārtsargs Bens Fosters drīz varot kļūt par Anglijas labāko vārtsargu.

"United" vārtsargs Fosters spēlē Durbanā pret Orlando "Pirates" apturēja visus pretinieku sitienus vārtu rāmī, palīdzot mančesteriešiem izcīnīt minimālu uzvaru ar 1:0. Tā bija pirmā reize, kad vārtsargs "United" pirmās komandas formā laukumā pavadīja pilnu mača laiku kopš debijas pret "Derby Country" martā.

Fergusons bija sajūsmā par 24 gadus veco vārtsargu un atzina, ka gaida lielas lietas no Fostera gaidāmajā sezonā: "Ar viņa spējām Bens noteikti cīnīsies par vietu pirmajā komandā. Tās ir arī labas ziņas Anglijai. Izlasē atkal parādījies Deivids Džeimss un, ja vadība aicina atpakaļ pieredzējušu vārtsargu, tas nozīmē, ka Benam ir visas iespējas."

"Sezonu kā pirmais komandas vārtsargs iesāks Edvīns [van der Sārs]," Fergusons apstiprināja, ka sākumā uzticēsies veterāna pieredzei. "Ir jāatceras, ka Benam jāsastāda konkurence vienam no visu laiku labākajiem vārtsargiem."

"Ikviens no mum svar redzēt, cik liels ir Bena Fostera potenciāls un, ja viņš būs pacietīgs, tiks pie savas iespējas," turpināja treneris. "Vārtsargiem ir ilgākas karjeras nekā pārējiem spēlētājiem - Edvīns var mierīgi spēlēt līdz 40 gadu vecumam. Benam ir tikai 24, tā kā viņam vēl ir savi 14, 15 gadi palikuši. Viņam nav, par ko satraukties. Viņa laiks pienāks."

To apzinās arī pats vārtsargs. "Man jābūt pārliecinātam. Tāpat kā abi pārējie mūsu vārtsargi, arī es vēlos spēlēt. Viss, ko varu darīt, ir iet ārā uz treniņlaukuma un smagi strādāt. Kad tieku pie iespējām spēlēt, man tas jāizdara, cik vien labi iespējams."

Izmantotie resursi:
manutd.com

     [+] [-]

, 2008-07-23 20:12, pirms 16 gadiem
to jau sen paredzēja daudzi

     [+] [-]

, 2008-07-23 20:14, pirms 16 gadiem
Atceros speelee pret Derby, kur maajiniekiem bija lieliskas iespeejas guut vaartus, Fosters savaa vietaa bija nevainojams un izcils, un arii vakardienas speelee pret Orlando Fosters bija uzdevumu augstumos, un tas sniedz paarlieciibu par to ka ar vaartsargiem MU probleemas nebuus un Edviinam ir lielisks aizvietotaajs. Shis vaartsargs ieviesh uzticiibu.

  -1 [+] [-]

, 2008-07-23 20:35, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Atceros speelee pret Derby, kur maajiniekiem bija lieliskas iespeejas guut vaartus, Fosters savaa vietaa bija nevainojams un izcils, un arii vakardienas speelee pret Orlando Fosters bija uzdevumu augstumos, un tas sniedz paarlieciibu par to ka ar vaartsargiem MU probleemas nebuus un Edviinam ir lielisks aizvietotaajs. Shis vaartsargs ieviesh uzticiibu.

Pilnībā pievienojos! Redzēju Fosteru pagājušajā gadā arī vairākās rezervju komandas spēlēs. Rādīja ļoti stabilu sniegumu.

Spēlē pret pirātiem gan neiztika bez vairākiem amizantiem brīžiem. Laikam kaut kas nebija kārtībā ar bučiem (vai laukumu), jo, ievadot bumbu spēlē, Fosters vairākas reizes pēc kārtas sitiena brīdī paslīdēja un nokrita. Labi, ka bumba ne reizi nenokļuva pie pretinieku futbolistiem. Varēja beigties bēdīgi.

     [+] [-]

, 2008-07-23 20:40, pirms 16 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Spēlē pret pirātiem gan neiztika bez vairākiem amizantiem brīžiem. Laikam kaut kas nebija kārtībā ar bučiem (vai laukumu), jo, ievadot bumbu spēlē, Fosters vairākas reizes pēc kārtas sitiena brīdī paslīdēja un nokrita. Labi, ka bumba ne reizi nenokļuva pie pretinieku futbolistiem. Varēja beigties bēdīgi.

Ar bumbas ievadiishanu speelee bija kaa bija, gadiijaas pasliideet, ieespeejams laukuma deelj. Bet kopumaa vinjsh tieshaam bija ok un patiikami bija skatiities vakardienas speeli.

  -1 [+] [-]

, 2008-07-23 20:44, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Ar bumbas ievadiishanu speelee bija kaa bija, gadiijaas pasliideet, ieespeejams laukuma deelj. Bet kopumaa vinjsh tieshaam bija ok un patiikami bija skatiities vakardienas speeli.

Bija, bija ok. Laiku atpakaļ United bija kā bija ar vārtsargiem. Gan ar Bartezu, gan Hovardu, gan arī Kerollu bija kā ar bitēm, bet nu šī brīža vārtsargu trio ir baigi spēcīgs. VdS ir kvalitātes zīme pats par sevi un tad ir jaunais Fosters, kam visi prognozē spožu nākotni. Bet vēl jau ir Kuzčaks, kam ir ne mazums ambīciju.

  +2 [+] [-]

, 2008-07-23 21:34, pirms 16 gadiem
Fergusons peedeeja laikaa saacis par visu priedeleet,bet nu vissu ciennu !!!tomeer ir pieredzeejis treneris zina kas ar ko jaaeed

  -1 [+] [-]

, 2008-07-23 22:04, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: Fergusons peedeeja laikaa saacis par visu priedeleet,bet nu vissu ciennu !!!tomeer ir pieredzeejis treneris zina kas ar ko jaaeed

Ir ne mazums lietas, ko viņš pēdējā laikā pateicis nevietā, un tas baigi mainijis manu attieksmi pret viņu

  +4 [+] [-]

, 2008-07-23 22:42, pirms 16 gadiem
Muse777 rakstīja: Ir ne mazums lietas, ko viņš pēdējā laikā pateicis nevietā, un tas baigi mainijis manu attieksmi pret viņu



redzot vienu, no cetriem kluba simboliem tavaa bildee, varu iedomaaties, par ko tu runaa....

  +2 [+] [-]

, 2008-07-23 22:45, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: redzot vienu, no cetriem kluba simboliem tavaa bildee, varu iedomaaties, par ko tu runaa....

  +1 [+] [-]

, 2008-07-23 23:01, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: redzot vienu, no cetriem kluba simboliem tavaa bildee, varu iedomaaties, par ko tu runaa....


+

     [+] [-]

, 2008-07-23 23:13, pirms 16 gadiem
Izskatijās tiešam pārliecināts, labi darija savu darbu, es domaju, ka šajā sezonā Fergusons, Fosteru liks vairāk vārtos, pēc kāda laiciņa noteikti ka viņš kļūs par Nr. 1. United sastāvā.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-24 02:07, pirms 16 gadiem
kursh vaartusargs.. tjip. peec nr. ManUtd??? (es domaaju konkurenci)

     [+] [-]

, 2008-07-24 11:14, pirms 16 gadiem
ukleibors rakstīja: kursh vaartusargs.. tjip. peec nr. ManUtd??? (es domaaju konkurenci)

treshais, polis ir vinjam prieksha!!!

     [+] [-]

, 2008-07-25 09:37, pirms 16 gadiem
ukleibors rakstīja: kursh vaartusargs.. tjip. peec nr. ManUtd??? (es domaaju konkurenci)

To redzēsim šajā sezonā. Pēc iepriekšējās sezonas grūti ko spriest, jo Fosters tikai sezonas beigās beidzot pilnībā atguvās no ilgstoša savainojuma. Skaidrs, ka VdS ir pirmais, bet man ir aizdomas, ka Fosteram ir visas iespējas Kuzčaku izkonkurēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja