Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ronaldinjo gatavs spēlēt Anglijā

Andrejs Siliņš

Ronaldinjo gatavs spēlēt Anglijā
Ronaldinjo
Foto: AFP

Divkārtējais pasaules labākais futbolists spāņu "Barcelona" universālais pussargs Ronaldinjo atzinis, ka ļoti labprāt uzspēlētu Anglijas Premjerlīgā, kur tam ir milzum daudz piedāvājumu.

Vēl pagājušā gada novembrī no "Barcelona" vadības puses skanēja vārdi "Ronaldinjo spēlēs "Barcelona" rindās visu savu karjeru", taču nepagāja ne pusgads, kad klubs ir gatavs pārdot brazīlieti tam, kas būs spējīgs samaksāt pieprasīto summu.

Interesi par Ronaldinjo atklāti izteikuši gan itāļi, gan angļi, bet tieši Premjerlīgā ir visvairāk klubi, kas savās rindās labprāt gribētu redzēt Ronaldinjo, un pats spēlētājs par to ir sajūsmā: "Ikviens spēlētājs gribētu spēlēt tik konkurējošā līgā kā Premjerlīga. Esmu laimīgs, jo gandrīz ikviena līgas komanda vēlas redzēt mani savās rindās."

Pēc brazīliešu trenera Luiša Felipes Skolari pārejas uz "Chelsea" arī londonieši tiek minēti kā vieni no iespējamajiem Ronaldinjo saimniekiem turpmāk. "Esmu priecīgs par viņu [Skolari], es viņu ļoti apbrīnoju un ceru, ka viņam izdosies piepildīt visus savus sapņus. Vēlu viņam tikai veiksmi," atturīgs ir Ronaldinjo.

Tāpat brazīlietim ir savs vērtējums par aizvadīto sezonu, kas "Barcelona" vienībai nebija no tām veiksmīgākajām, kur nu vēl pašam Ronaldinjo. "Kad daudzas problēmas nāk vienkopus, komanda nespēlē labi un spēlētājiem ir grūti uzspīdēt. Es biju tikpat bēdīgs, cik pārējie komandas biedri. Titulu zaudēšana mūs vēl vairāk iedragāja," atzina futbolists.

Tomēr nākotnē 28 gadus vecais pussargs raugās ar saulainu skatu: "Tagad esmu atguvies. Viss ir perfekti, esmu uzsācis jaunu posmu savā atveseļošanās procesā. Gribu atgriezties no brīvdienām, cik ātri vien iespējams un sasniegt savus sapņus - būt labākais futbolists pasaulē un spēlēt labākajā komandā pasaulē."

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-06-23 01:05, pirms 16 gadiem
Nepiekritu R10 par to ikviena komanda EPL, bet vairakas gan. Tas taa, bet PEDEJAA RINDKOPA IR TOTALI PRECIZA! Viss notiek un notiksies.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-23 02:16, pirms 16 gadiem
-Gribu atgriezties no brīvdienām, cik ātri vien iespējams un sasniegt savus sapņus - būt labākais futbolists pasaulē un spēlēt labākajā komandā pasaulē."

Tad ir jaiet vai nu uz Chelsea vai nu uz MU! Bet protams labak uz Chelsea, jo komandai ir visaugstakie merķi, un ar katru gadu viņi ir tam tuvak un tuvak!(šoreiz nepaveivas UCL FINALA pendeles un EPL nosleguma). Bet nedomaju ka MU spes kk izdarit Chelsea nakamaja sezona, jo komanda tgd viss kartiba!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-23 13:51, pirms 16 gadiem
Nu Chelsea jau gaida atplestaam rokaam vinju

     [+] [-]

, 2008-07-02 22:34, pirms 16 gadiem
interesants raksts..nu es ar ceru vinju iereudziit premjerliiga...nu varbuut ne celsijaa bet moska kaadaa cita.nu patiesiibaa vienalga...Angiljas skatitaji vinju grib redzeet(!!!)