Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

FA nesodīs Fergusonu

FA nesodīs Fergusonu
Sers Alekss Fergusons
Foto: AP

Anglijas Futbola Asociācija (FA) nolēmusi nesodīt Anglijas Premjerlīgas līdervienības Mančesteras ''United'' galveno treneri seru Aleksu Fergusonu par parādīto žestu mačā pret ''Reading''.

''Reading'' fani pēc mača sūdzējušies, ka Fergusons viņu un ''Reading'' rezervistu virzienā rādījis necenzētu žestu, taču pieredzējušais speciālists apgalvo pretējo - tā viņš priecājās par savas komandas uzvaru. Iemesls žesta rādīšanai tiekot minēts neadekvāti lielais tiesneša pieliktais kompensācijas laiks otrā puslaika beigās.

FA pēc videoieraksta izpētīšanas un konsultēšanās ar mača ceturto tiesnesi nolēmusi nepiemērot nekādus soda mērus ''United'' vadītājam.

Pēc 2:0 uzvaras pār ''Reading'' ''United'' saglabā pirmo vietu Premjerlīgā. Tikpat punktu, cik ''sarkanajiem velniem'', arī ir Londonas "Arsenal'' kontā, taču mančesteriešiem ir labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība. Trešo vietu ieņem Londonas ''Chelsea'', kurai ir četri punkti mazāk nekā abām līdervienībām.

Saistītais raksts: Fergusons attaisnojas

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

  -1 [+] [-]

, 2008-01-23 02:19, pirms 17 gadiem
Nu labi ir, nekas taads iipash tur nebija no Feergusona puses.

     [+] [-]

, 2008-01-23 02:37, pirms 17 gadiem
neesmu veel liidz shim neko iipashu tur saskatiijis, kur nu veel runaat par kaadiem sodiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-24 11:11, pirms 17 gadiem
kaajslaukjis - meetaajas ar rokaam. kautgan apvainots vinjsh tiek aizskaroshu ziimju raidiishanaa uz Reading pusi!