Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Parks redz nākotni Mančesterā

Andrejs Siliņš

Parks redz nākotni Mančesterā
Parks Ji Sungs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" korejiešu pussargs Parks Ji Sungs atzīst, ka aizmirsis sarūgtinošo neiekļaušanu Čempionu līgas fināla pieteikumā un saredz labas karjeras iespējas tieši šajā angļu slavenākajā klubā.

Pavasarī UEFA Čempionu līgas finālā Maskavā pret Londonas "Chelsea" mančesteriešu galvenais treneris sers Alekss Fergusons izvēlējās korejieti neiekļaut sastāvā, kad pēcspēles sitienu sērijā tika izcīnīts uzvarētāju kauss. Toreiz Parks saprotamā kārtā bija ļoti sarūgtināts par šādu trenera izvēli, taču arī pats bruņinieku kārtā ieceltais Fergusons atzina, ka tā bijusi trenera smagākā izvēle visā karjerā.

"Tas bija smags laiks manā dzīvē," neiekļaušanu komandā izšķirīgajā spēlē raksturo spēlētājs. "Tagad man atkal jāparāda savas spējas, lai nekas tamlīdzīgs neatkārtotos."

Pārcietis ceļgala operāciju, Parks atguvās un šo sezonu varēja uzsākt no paša sākuma. Pēdējā Premjerlīgas mačā tieši Parks guva vienīgos mančesteriešu vārtus mačā pret "Chelsea" (1:1). "Biju diezgan apmierināts ar savu sniegumu," par maču teic Parks. "Pamazām atgūstu formu, esmu bijis treniņzālē ļoti daudz un darījis, cik vien spēju, tā kā varu teikt, ka esmu atveseļojies gandrīz par visiem simts."

Tāpat Parks izteicis savas domas sakarā ar to, ka "United" spēlētāji pret "Chelsea" saņēma septiņas dzeltenās kartītes, par ko tagad klubs tiks sodīts ar 25 000 sterliņu mārciņu lielu sodu: "Tas bija negodīgi. "Chelsea" pārkāpa noteikumus tādā pašā veidā, bet dzeltenās kartītes piešķīra mums. Daži no viņiem arī bija pelnījuši brīdinājumus."

Izmantotie resursi:
bbc.com
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2008-09-22 16:12, pirms 16 gadiem
Parks nospēlēja izcilu pirmo puslaiku gan pret Villarreal, gan Chelsea! Pēc tam jūtami sagura, bet nu tas arī diezgan saprotams, ņemot vērā tikko pārciesto traumu. Ļoti-ļoti vajadzīgs spēlētājs United!

  -4 [+] [-]

, 2008-09-22 16:37, pirms 16 gadiem
Man liekas tieši pretēji.

  -2 [+] [-]

, 2008-09-22 17:35, pirms 16 gadiem
Nu ja vinjsh katrreiz cer uz iziet uz mainju vai citu savainojumiem tad ok.

     [+] [-]

, 2008-09-22 19:03, pirms 16 gadiem
Loti labs futbolists spele ar visiem 100%.....
Ceru ka ar laiku nostiprinasies United sastava.....