Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džerards spēlēs jau no sākuma

Andrejs Siliņš

Džerards spēlēs jau no sākuma
Rafa Benitezs un Stīvens Džerards
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Rafaels Benitezs pavēstījis, ka komandas kapteiņa Stīvena Džerarda savainojums nebūs traucēklis futbolistam uzsākt jauno sezonu.

Šobrīd "Liverpool" aizvada treniņnometni Šveicē, taču kādā no treniņiem Džerards guva savainojumu, kā rezultāta nu jau 28 gadus vecais futbolists devies mājup uz Angliju.

"Stīvena problēma nav nopietna, taču trenēties viņš nevar, tāpēc nolēmām viņu sūtīt atpakaļ uz mājām," sacīja Benitezs. "Viņš būs vesels kādas nedēļas laikā. Savainojums nav nopietns, taču nav arī jēgas viņu turēt šeit [Šveicē], ja viņš nevar piedalīties treniņos vai spēlēt."

Kamēr Džerards nevar trenēties, futbolistam tiks pasniegts apbalvojums par ieguldījumu sportā, ko pasniedz Liverpūles Džona Mūra Universitāte. "Ir gods saņemt šādu apbalvojumu," sacīja pats futbolists.

Izmantotie resursi:
liverpoolfc.tv
ljmu.ac.uk

     [+] [-]

, 2008-07-22 14:24, pirms 16 gadiem
Tas labi!!!

     [+] [-]

, 2008-07-22 16:58, pirms 16 gadiem
nu labi ka nav nopietni....jo gerards ir nu centraalaa persona Liverpuulee