Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Blackburn" jaunais treneris - Inss

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Blackburn" jaunais treneris - Inss
Pols Inss

Par Anglijas Premjerlīgas kluba "Blackburn" jauno galveno treneri apstiprināts kādreizējais futbolists Pols Inss.

40 gadus vecais Inss parakstījis līgumu uz trim gadiem, nomainot šajā amata Marku Hjūzu, kurš tagad ir "Manchester City" treneris. Pagājušajā sezonā Inss trenēja Anglijas pēc spēka ceturtās līgas ("League Two") komandu "Dons" un jau savā pirmajā sezonā ar šo vienību prata izcīnīt 1. vietu, tādējādi pierādot sevi kā veiksmīgu speciālistu.

Inss kļuvis par pirmo angļu tumšādaino speciālistu, kurš trenēs kādu no Premjerlīgas klubiem. Pirms viņa tumšādaini, taču ne angļi, bija Tiganā ("Fulham") un Gullits ("Chelsea"). Insu oficiāli priekšā stādīs otrdien.

Inss kļuvis par kārtējo Premjerlīgas kluba treneri, kas kādreiz spēlējis Aleksa Fergusona vadībā "Manchester United". Tādi ir arī jau minētais Hjūzs ("Manchester City"), Kīns ("Sunderland") un Brūss ("Wigan").

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 20:18, pirms 16 gadiem
ļoti patīkamas ziņas,spēlējis tādos klubos ka MU,Pool,ceru ka būs pietiekami naudas līdzekļi Insa rīcībā!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-22 21:22, pirms 16 gadiem
kaadu macclsfield? Miton Kaynes Dons un nevis notureeja bet uzvareja buudami 80/1 outsideri .shogad ja dabuus rubuljus blackburn buus top10 (tas ir ja santa cruzu nepaardos )

     [+] [-]

, 2008-06-22 21:23, pirms 16 gadiem
Insu oficiāli priekšā ņems otrdien
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 22:44, pirms 16 gadiem
arviic22 rakstīja: kaadu macclsfield? Miton Kaynes Dons un nevis notureeja bet uzvareja buudami 80/1 outsideri .shogad ja dabuus rubuljus blackburn buus top10 (tas ir ja santa cruzu nepaardos )

Arī Macclesfield viņš ir trenējis. Pirms tam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja