Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ljungbergs: ''''Arsenal zaudējusi pirmklasīgu spēlētāju''

Ljungbergs: ''''Arsenal zaudējusi pirmklasīgu spēlētāju''
Fredriks Ljungbergs
Foto: AP

Bijušais Anglijas Premjerlīgas kluba ''Arsenal'' spēlētājs Fredriks Ljungbergs atzinis, ka, pārdodot Togo izlases uzbrucēju Emanuelu Adebajoru Mančestras ''City'' vienībai, ''Arsenal'' kā komanda ir ļoti daudz zaudējusi.

32 gadus vecais Ljungbergs, kurš pērnā gada augustā pēc abpusējas vienošanās lauza līgumu ar Anglijas Premjerlīgas klubu "West Ham United" un pēc 10 pavadītiem gadiem Anglijas Premjerlīgā nolēma savu karjeru turpināt Amerikas Savienotajās Valstīs, parakstot divu gadu līgumu ar Amerikas Futbola līgas (MLS) komandu "Seattle Sounders", atzinis, ka londoniešiem nevajadzējis pārdot Adebajoru.
Cik zināms, Adebajors (25) pievienojies ''City'' par 25 miljoniem sterliņu mārciņām, parakstot līgumu uz pieciem gadiem. Pirms tam Togo izlases spēlētājs trīs gadus pārstāvējis Londonas ''Arsenal''

''Adebajora pārdošana? Protams, tas ir ļoti liels zaudējums komandai, jo viņš ir pirmklasīgs spēlētājs. Komandas spēlē viņa augums un māka pieturēt bumbu bija ļoti nozīmīgs faktors. Ja ''Arsenal'' joprojām vēlas izmantot taktiku, kur bumba uzbrucējam tiek piespēlēta pēc centrējuma, tad viņiem vajag līdzīgu tipa futbolistu, taču atrast šādu spēlētāju vairs nebūs viegli. Ceru, ka ''Arsenal'' spēs ierindoties augstāk nekā ceturtajā vietā,'' sacīja bijušais Zviedrijas izlases spēlētājs.

Runājot par ''City'' pirkumiem šajā transfēru periodā, Ljungbergs nokomentēja: Jā, ''Manchester City'' ir sapirkušies kaudzi ar labiem uzbrucējiem, taču, ja viņi vēlas kaut ko sasniegt, tad jāpērk ir arī labi aizsargi un pussargi.''

Izmantotie resursi:
setanta.com

  +5 [+] [-]

, 2009-07-21 19:36, pirms 15 gadiem
gribētos pašu Ljunbergu redzēt Eiropā.. vismaz izlasē.

 +10 [+] [-]

, 2009-07-21 19:43, pirms 15 gadiem
Jā, ''Manchester City'' ir sapirkušies kaudzi ar labiem uzbrucējiem, taču, ja viņi vēlas kaut ko sasniegt, tad jāpērk ir arī labi aizsargi un pussargi.''

Gluži manas domas..
Un par Adebajoru Fredim taisnība.. nevajadzēja gan

     [+] [-]

, 2009-07-21 19:54, pirms 15 gadiem
Adebayors pats to gribēja...par City,Ljunbergs piekrīt vairākumam

  +2 [+] [-]

, 2009-07-21 21:01, pirms 15 gadiem
blin, atceros vel laiku, kad shamais dragaja ARSENALaa, ljoti simpatizeja shis players

     [+] [-]

, 2009-07-21 21:24, pirms 15 gadiem
Bertuzzi rakstīja: blin, atceros vel laiku, kad shamais dragaja ARSENALaa, ljoti simpatizeja shis players
Njā. Ar saviem violetajiem vai kādās tur krāsas matiem Bija ļoti labs. 32 gadi vēl jau varētu takā paspēlēt augstā līmenī.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-21 22:06, pirms 15 gadiem
pēc diviem gadiem jau būs Adebajora aizvietotājs izaudzis. Vegners gan jau, ka ir atradis kādu jauno, ko likt vietā. Vienīgi tas, ka esoši arsenal stāri varētu būt neapmierināti, ka rezultātu jau kādu laiku nav... česks jau lamājās pirms kāda laika.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-21 22:12, pirms 15 gadiem
Ade jau pirmos signālus par prom iešanu deva ar komentāriem par AC Milan iespējamo piedāvājumu, kas būtu "tikpat seksīgs kā Beyonce "
Nesaprotu, kāpēc tiek marinēta Šamaka iegāde.