Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ronaldu vēlas piepildīt sapni

Ronaldu vēlas piepildīt sapni
Krištianu Ronaldu Portugāles izlases
sastāvā. Foto: AFP

Anglijas čempionvienības futbolā "Manchester United" portugāļu pussargs Krištianu Ronaldu izteicies, ka vēlas piepildīt savu sapni un pārcelties uz Spānijas čempionvienību Madrides "Real", neskatoties uz to, ka Anglijas komandas vadība negrasās viņu pārdot.

Pāris dienas atpakaļ "Manchester United" amatpersonas izteicās, ka Ronaldu ne par kādu cenu netiks pārdots. Taču 23 gadus vecais futbolists cer, ka Mančesteras kluba vadība viņam tomēr ļaus pieņemt jaunu izaicinājumu.

"Visi zina, ko es vēlos, taču daudzas lietas nav atkarīgas no manis. Es neesmu tas cilvēks, kurš pieņem lēmumus, taču ceru, ka mans sapnis piepildīsies," izteicās Portugāles izlases pussargs.

Ronaldu apgalvoja, ka lēmumu pievienoties Madrides "Real" bija pieņēmis jau pirms UEFA Čempionu līgas fināla, tomēr vēlējies nogaidīt, lai labāk koncentrētos Eiropas futbola čempionātam.

Ronaldu arī atklāja, ka pārcelties uz Spāniju viņam ieteica Portugāles izlases galvenais treneris Luišs Felipe Skolari, kurš no 1. jūlija sāks pildīt Londonas "Chelsea" vecākā trenera pienākumus.

"Tas ir sapnis, solis augšup. Man tas ir lielisks izaicinājums, un Skolari teica, ka vilciens pienāk tikai vienreiz, tāpēc mums no tā jāgūst labums," pastāstīja Ronaldu.

Ronaldu piebilda, ka tuvākajās dienās izplatīs publisku paziņojumu, kurā izklāstīs savus nākotnes plānus. Futbolists atklāja, ka vēl nav runājis ar "Manchester United" galveno treneri Seru Aleksu Fergusonu, kurš pašlaik ir atvaļinājumā Francijā.

Tāpat Ronaldu izteicās, ka viņu īpaši neuztrauc "Manchester United" menedžera izteikumi par to, ka pussargs netiek pārdots.

"Tas ir mans viedoklis," piebilda Ronaldu. "Tāpēc es īpaši neuztraucos, ka dažiem cilvēkiem nāksies vilties. Tas ir mans lēmums, tas ir tas, ko es vēlos."

Tuvākajās dienās Ronaldu tiks veikta kājas operācija, jo pēdējos trīs mēnešus viņš cīnījies ar kājas savainojuma problēmām.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

1 2 3 89 komentāri

 +56 [+] [-]

, 2008-06-21 12:58, pirms 16 gadiem
Ronaldu arī atklāja, ka pārcelties uz Spāniju viņam ieteica Portugāles izlases galvenais treneris Luišs Felipe Skolari

Portugāļu mafija - Skolari grib, lai galvenie konkurenti MU paliek bez monstra Ronaldu.

 +17 [+] [-]

, 2008-06-21 12:59, pirms 16 gadiem
kada jega turet cilveku, ja vinjs velas ko citu....
mili citu, bet dzivo un ciet ar citu....

  +4 [+] [-]

, 2008-06-21 13:00, pirms 16 gadiem
GRib lielo pikji!

  +9 [+] [-]

, 2008-06-21 13:00, pirms 16 gadiem
Sapni piepildas...

 +11 [+] [-]

, 2008-06-21 13:01, pirms 16 gadiem
Ja CR paaries, tad Nani buus baigais speeles laiks!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-21 13:01, pirms 16 gadiem
nu tad United vairs tiešam nebus priekš Chelsea konkurents! jo tiešam parak liela nozime čalitim MU rindas... (dauz pts MU dabuja pateicoties viņam)

 +18 [+] [-]

, 2008-06-21 13:02, pirms 16 gadiem
nepieljauj kljudu puis!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-21 13:02, pirms 16 gadiem
Nu ja parcelsies (ko es ljoti nevelos) ceru ka REAL vinju nesachakares kaa citas zvaigznes ... laikam jau vajadzetu arii FIFA padomaat pa algas griestiem kaa NBA lai nav taa ka Visas Zvaigznes spele viena klubaa un pat lielakas no taam (zvaigznem) sezh uz benjka kautgan varetu priecet futbola lidzjutejus kada citaa komandaa

 +16 [+] [-]

, 2008-06-21 13:03, pirms 16 gadiem
Skolari gājiens ar zirgu Protams, ka, tādā gadījumā ja Ronaldu aizbrauks Chelsea būs vieglāk vinnēt čempi jo MU tagad būs jāatrod cilvēks kurš sezonā spēj iesist 40+ vārtus. Un vispār Ronaldu nozīme MU nav pārvērtējama - izteikts komandas līderis un ne jau tikai iesistie vārti izsaka to cik viņš vērtīgs...
Žēl MU fanus jo ja Ronaldu dosies prom tad nez vai nākamsezon klubam būs tikpat veiksmīga sezona. Pat ja apstiprināsies Diarra + Robiņjo + 60 miljoni vienalga tas nav Ronaldu.

p.s. Un starp citu cepuri nost Ronaldu par to, ka viņš atklāti pasaka - es vēlos doties prom no MU.

  -4 [+] [-]

, 2008-06-21 13:03, pirms 16 gadiem
Lai kratās prom. ''Man Utd'' nav vajadzīgs spēlētājs, kurš tur negrib spēlēt. Lai ''Real'' izsaka piedāvājumu, kura vērtība ir tieši tāda kādu prasa ''Man Utd'', vai arī Ronaldu var sēdēt kaut vai tribīnēs. Neesam nekāds sētas klubs, kuram kaut kāds superstārs stāstīs kas un kā jādara.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2008-06-21 13:07, pirms 16 gadiem
Rihards Leščinskis rakstīja: Lai kratās prom. ''Man Utd'' nav vajadzīgs spēlētājs, kurš tur negrib spēlēt. Lai ''Real'' izsaka piedāvājumu, kura vērtība ir tieši tāda kādu prasa ''Man Utd'', vai arī Ronaldu var sēdēt kaut vai tribīnēs. Neesam nekāds sētas klubs, kuram kaut kāds superstārs stāstīs kas un kā jādara.

nēesam tu esi MU iesaistits ka noprotu ja? Akcionars?

  +4 [+] [-]

, 2008-06-21 13:07, pirms 16 gadiem
Rihards Leščinskis rakstīja: Lai kratās prom. ''Man Utd'' nav vajadzīgs spēlētājs, kurš tur negrib spēlēt. Lai ''Real'' izsaka piedāvājumu, kura vērtība ir tieši tāda kādu prasa ''Man Utd'', vai arī Ronaldu var sēdēt kaut vai tribīnēs. Neesam nekāds sētas klubs, kuram kaut kāds superstārs stāstīs kas un kā jādara.

Vislabākais ir tas, ka MU pilnīgi neinteresē tas, ka tu te viņus aiztāvi.
Slēpts komentārs: Sinner.aka.Scuba

  -1 [+] [-]

, 2008-06-21 13:09, pirms 16 gadiem
ja sitaas speeleetaajs kas negrib speeleet MU cista vinjiem nevajag...
Lai MU pardod vinju nost normaalu piki dabuus...

  -1 [+] [-]

, 2008-06-21 13:12, pirms 16 gadiem
Edmunds Novickis rakstīja: Ronaldu arī atklāja, ka pārcelties uz Spāniju viņam ieteica Portugāles izlases galvenais treneris Luišs Felipe Skolari

Portugāļu mafija - Skolari grib, lai galvenie konkurenti MU paliek bez monstra Ronaldu.

Ideāli teikts!
Nezinu ko tas CR grib atrast tai Real??
MU viņš ir līderis,viņam labi maksā un fani lutina ar mīlestību!
Ko gan spēlētājam vel vajag????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-21 13:16, pirms 16 gadiem
kautkur jau redzeets scenaarijs no saakuma MU peec tam Real un tad jau naudas deelj varees braukt uz Galactic speeleet
nu lai nu kaa taa ir vinja izveele un tur neko nevar dariit
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Tomijs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-21 13:20, pirms 16 gadiem
Piezvani Meloni un tad jau sapnji piepildiisies!

  +4 [+] [-]

, 2008-06-21 13:21, pirms 16 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Piezvani Meloni un tad jau sapnji piepildiisies!


  +1 [+] [-]

, 2008-06-21 13:22, pirms 16 gadiem
Man viedoklis ir tads, ka visnjh var iet... kaa nekaa nekur nav garantiju ka sho sezonu aizvaditu taa kaa pagajusho... atceraties kaa bija ar R10... 2 sezonas bija, a te sezh uz solinja... un CR ari ir tikai cilveks... tikai atshkjiriba bus tada, ka kritums bus ieksh RM ja vinsjh paries un visi vinju par to apliks, ka tas ir tapec ka aizgaja uz RM... un ja RM apmainja pret CR iedos Robinjo, tad ta bus lieta, ko vinji velak pashi ljoti nozhelos...
Isak sakot mans viedoklis, ka CR ir ljoti lidziga situacija kaa R10 pirms neilga laika... un tada gadijuma, ja visjh nav lojaals un aizmirsis kaa viss MU un SAF aizstaveja vinju, kad vinjsh atgriezas no PC, kad briti gribeja vinju paakaart.. tad lai iet prom... speelee kur grib... nav jeegas no speeleetaaja,kurhs negrib spelet komanda.. tas tik bojaa komandas mikroklimatu.. un kaa nekaa neviens nav neaizvietojams...!
Veiksmi!

  -4 [+] [-]

, 2008-06-21 13:23, pirms 16 gadiem
Tofix rakstīja: 100 miljonu sterliņu mārciņas no Real čeku grāmatiņas un adios Ronaldo! Neviens cilvēks, spēlētājs nav lielāks par Manchester United, ja Ronaldo iedomājas, ka tagad visi viņa priekšā kritīs ceļos un raudās, tad viņam sen laiks nolaisties uz zemes, viņš ir tikai egoistisks līdaciņu meistars, nekas vairāk, bez Mančesteras un Sera Aleksa viņš joprojām savā Madeiras salā par apkopēju varētu strādāt! Un tie, kas domā, ka tagad Ronaldo dēļ United spēlēs sliktāk, vai nebūs konkurents kādam klubam smagi kļūdās. Kā jau teicu, Ronaldo ir sīka vienība, turklāt jau aizvadītajā sezonā novēroju, ka dažās spēlēs kuras Ronaldo nespēlēja, komanda izskatījās daudz labāk, un ticiet man, Chelsea mēs turpināsim drāzt pie katras pirmās izdevības, ar vai bez Ronaldo, tas ir pilnīgi vienalga!

United 'till I die!

Ja Ronaldu 'būtu sīka vienība tad viņš neiesistu 40 vārtus sezonā un neatdotu tik daudz labu piespēļu... Tapēc vien ka Ronaldu iespējams pametīs tavu mīļāko klubu viņš nav jānolīdzina līdz ar zemi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-21 13:24, pirms 16 gadiem
Rihards Leščinskis rakstīja: Lai tik kratās prom ''Man Utd'' nav vajadzīgs spēlētājs, kurš tur negrib spēlēt. Lai ''Real'' izsaka piedāvājumu, kura vērtība ir tieši tāda kādu prasa ''Man Utd'', vai arī Ronaldu var sēdēt kaut vai tribīnēs. Neesam nekāds sētas klubs, kuram kaut kāds superstārs stāstīs kas un kā jādara.


Pilnībā pievienojos. Un arī Edmunda viedoklim
Fils teicis, ka Real ir lielā iespēja, kas gadās vienreiz mūžā. Bla bla bla!!! Da Fils visai ''Man U'' komandai to varētu pateikt un vēl arī dažiem ''Arsenal'' džekiem, ja viņu kāds klausītos.
No savas puses piebildīšu to, ka Ronaldo pagājušajā vasarā noslēdza jaunu 5 gadu līgumu ar ''United'', un tajā ir speciāli šitādam ''Real'' gadījumam atrunāts punkts par to, ja kāda no pirmajiem 3 līguma gadiem Ronaldo pieprasa transfēru, tad pret viņu var ieviest finansu sankcijas! Precīzas līguma detaļas, protams, nezinu, bet tāda nianse tur ir.

Problēma ar Ronaldo ir tāda, ka, neskatoties uz to, ka viņš patiešām ir liels talants, viņš ir ļoti viegli ietekmējams. Un tas šeit ļoti perfekti nostrādāja. Fils, zinādams, ka būs ''Chelsea'' - ''United'' konkurentu treneris, noteikti viņam pilnu galvu piestāstīja ar visādām muļķībām.
Vēl. Ronaldo ir ārzemnieks un atšķirībā no britu spēlētājiem viņam klubs nerūp tik daudz kā citiem komandas spēlētājiem. Var jau arī viņu saprast nedaudz tādā ziņā, ka Anglijā viņš visu ir izcīnījis, un labāk ir nevis 10 vienādas medaļās ar ''United'', bet dažas savādākas ar ''Real''.
Lai vācās prom!!! Mums nav vajadzīgs tāds spēlētājs, kas nav lojāls pret klubu, bet tādā gadījumā ''United'' vajadzētu maximāli izdevīgi viņu notirgot, pretī pieprasot Vesliju Snaideru + kādus 50 miljonus!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-21 13:25, pirms 16 gadiem
kopš tā laika, kad Real pirka visas zvaigznes neskatoties uz summām, ir nomainījušies vairāki trenneri un tagad daudzmaz sastāvs sakārtots. Kā arī viņš nepievienojas Real uz karjeras beigām, tāka domāju ka vēl labu laiku spēlēs un labi spēlēs. Ceru tik ka tur vēlvairāk nepilnveidos "daivingus"

  -1 [+] [-]

, 2008-06-21 13:25, pirms 16 gadiem
Lai iet!Domajams peivienosies tam zvaigznem kas MAdride nosmaka!!!!!UN diezvai vinam vel kadreiz izdosies tada sezona ka si un eiropas chempi sis jau neko ipasu neparadija........

  -1 [+] [-]

, 2008-06-21 13:27, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: Pilnībā pievienojos. Un arī Edmunda viedoklim
Fils teicis, ka Real ir lielā iespēja, kas gadās vienreiz mūžā. Bla bla bla!!! Da Fils visai ''Man U'' komandai to varētu pateikt un vēl arī dažiem ''Arsenal'' džekiem, ja viņu kāds klausītos.
No savas puses piebildīšu to, ka Ronaldo pagājušajā vasarā noslēdza jaunu 5 gadu līgumu ar ''United'', un tajā ir speciāli šitādam ''Real'' gadījumam atrunāts punkts par to, ja kāda no pirmajiem 3 līguma gadiem Ronaldo pieprasa transfēru, tad pret viņu var ieviest finansu sankcijas! Precīzas līguma detaļas, protams, nezinu, bet tāda nianse tur ir.

Problēma ar Ronaldo ir tāda, ka, neskatoties uz to, ka viņš patiešām ir liels talants, viņš ir ļoti viegli ietekmējams. Un tas šeit ļoti perfekti nostrādāja. Fils, zinādams, ka būs ''Chelsea'' - ''United'' konkurentu treneris, noteikti viņam pilnu galvu piestāstīja ar visādām muļķībām.
Vēl. Ronaldo ir ārzemnieks un atšķirībā no britu spēlētājiem viņam klubs nerūp tik daudz kā citiem komandas spēlētājiem. Var jau arī viņu saprast nedaudz tādā ziņā, ka Anglijā viņš visu ir izcīnījis, un labāk ir nevis 10 vienādas medaļās ar ''United'', bet dažas savādākas ar ''Real''.
Lai vācās prom!!! Mums nav vajadzīgs tāds spēlētājs, kas nav lojāls pret klubu, bet tādā gadījumā ''United'' vajadzētu maximāli izdevīgi viņu notirgot, pretī pieprasot Vesliju Snaideru + kādus 50 miljonus!


Pilnigi piekritu!
Bet varbut Snejdera vietaa tik Robinjo!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-21 13:28, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: Pilnībā pievienojos. Un arī Edmunda viedoklim
Fils teicis, ka Real ir lielā iespēja, kas gadās vienreiz mūžā. Bla bla bla!!! Da Fils visai ''Man U'' komandai to varētu pateikt un vēl arī dažiem ''Arsenal'' džekiem, ja viņu kāds klausītos.
No savas puses piebildīšu to, ka Ronaldo pagājušajā vasarā noslēdza jaunu 5 gadu līgumu ar ''United'', un tajā ir speciāli šitādam ''Real'' gadījumam atrunāts punkts par to, ja kāda no pirmajiem 3 līguma gadiem Ronaldo pieprasa transfēru, tad pret viņu var ieviest finansu sankcijas! Precīzas līguma detaļas, protams, nezinu, bet tāda nianse tur ir.

Problēma ar Ronaldo ir tāda, ka, neskatoties uz to, ka viņš patiešām ir liels talants, viņš ir ļoti viegli ietekmējams. Un tas šeit ļoti perfekti nostrādāja. Fils, zinādams, ka būs ''Chelsea'' - ''United'' konkurentu treneris, noteikti viņam pilnu galvu piestāstīja ar visādām muļķībām.
Vēl. Ronaldo ir ārzemnieks un atšķirībā no britu spēlētājiem viņam klubs nerūp tik daudz kā citiem komandas spēlētājiem. Var jau arī viņu saprast nedaudz tādā ziņā, ka Anglijā viņš visu ir izcīnījis, un labāk ir nevis 10 vienādas medaļās ar ''United'', bet dažas savādākas ar ''Real''.
Lai vācās prom!!! Mums nav vajadzīgs tāds spēlētājs, kas nav lojāls pret klubu, bet tādā gadījumā ''United'' vajadzētu maximāli izdevīgi viņu notirgot, pretī pieprasot Vesliju Snaideru + kādus 50 miljonus!


Piekritu Robinjo ari var man piemeram vins simpotize un vartus vins ari mak sist
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-06-21 13:32, pirms 16 gadiem
CSKA_f@N rakstīja: ppc kak menja besjat takie ljudi kak 4elovek ta6il klub ves sezon tak on bog a kak zahotel pereiti v Real tak srazu on ne kto


NU a gde togda shas Behem Van Nistelroj ?
1 2 3 89 komentāri