Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons: "Nenožēloju, ka ļāvu Tevezam aiziet"

Fergusons: "Nenožēloju, ka ļāvu Tevezam aiziet"
Karloss Tevezs un Roberto Mančīni
Foto: AP/Scanpix

Otrdien tika aizvadīta Anglijas Līgas kausa pusfināla pirmā spēle starp abiem Mančestras klubiem - "United" un "City", kurā 2:1 pārāki izrādījās "City". Pēc spēles "United" galvenais treneris Sers Alekss Fergusons atklāja, ka nenožēlo to, ka ļāva, aizvadītās spēles divu vārtu autoram, Tevezam pamest viņa vadīto klubu.

Jau pirms otrdienas spēles ziņojām, ka Karloss Tevezs ir izteicis vēlmi gūt vārtus un izslēgt savu bijušo klubu no tālākas cīņas par Līgas kausu. Puse darba jau padarīta, Tevez spēlē guva abus "City" vārtus un palīdzēja savai komandai uzvarēt pirmajā spēlē. Atbildes mačs notiks "United" mājvietā ''Old Trafford" stadionā 27. janvārī.

Fergusons atgādināja to, ka Tevezam tika piedāvāts pagarināt līgumu, taču aiziešana no "United" bija paša argentīnieša iniciatīva.

"Ne jau pirmo reizi spēlētājs, kurš pamet mūsu klubu, gūst vārtus pret mums. Tā nav nekāda katastrofa. Nenožēloju, ka ļāvu Tevezam aiziet. Tā šīs lietas futbolā notiek," piebilda Fergusons.

Pats Tevezs ļoti priecājās par savu veikumu spēlē pret Sarkanajiem velniem: "Man šie vārtu guvumi bija ļoti svarīgi un īpaši. Es vēlos šos divus golus veltīt "City" faniem."

"City" jaunais, galvenais treneris Roberto Mančīni izteicās, ka vēl neuzskata, ka Līgas kausa fināls, kurā City pēdējoreiz tika vien 1981. gadā, jau ir sasniegts: "''Old Trafford" sāksim ar 2:1, bet visi zinām, ka spēle būs ļoti smaga. Nākamnedēļ izbraukumā mums der uzvara un arī neizšķirts, un tas nav neiespējami. Karlosam šī bija izcila spēle, kurā viņš guva divus ļoti svarīgus vārtus. Ceru, ka viņš spēlēs tikpat lieliski arī otrajā mačā. Nezinu, vai "United" pieļāva kļūdu, kad ļāva aiziet Tevezam. Es vienkārši esmu ļoti laimīgs par to, ka Karloss tagad spēlē pie mums."

Karlosa Teveza divi vārti pret "United"

Izmantotie resursi:
soccerway.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 01:54, pirms 15 gadiem
Tā jau Fergusonam neapšaubāmi ir taisnība, bet stipri apšaubu, ka viņam nav pat vismazāko sirdsapziņas pārmetumu par Teveza aiziešanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 08:28, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš tak ir cirvis, to vien dara seit, ka mkle kludas citu tekstos...ammbiliis kartigs...vec penesis...
sveiciens no jaunekla basiisa

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 09:34, pirms 15 gadiem
porToss rakstīja: Tevezs ir problemātisks spēlētājs.
Ja nebūtu SAF'a, gan jau vēl arvien spēlētu West Ham, un nekas dižs nebūtu.
Yeah right..
Tas, ka viņš Kias mantkārības dēļ vispār nonāca West Ham, nevis kādā krietni titulētākā un spēcīgākā klubā, jau bija pārsteigums.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-21 10:30, pirms 15 gadiem
Man jau liekas ka tas ir iztirzāts neskaitāmas reizes. Bet žurnālisti tik turpina uzdot vienu un to pašu jautājumu. Nu ko tur nožēlot, bija Tevezs MU komandā, tagad vairs nav! Tik pat labi varētu prasīt SAF vai viņš nožēlo to, ka CR tika pārdots. Nav ne pirmais, ne pēdējais spēlētājs kurš aiziet no MU uz citu klubu.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 11:21, pirms 15 gadiem
porToss rakstīja: Tevezs ir problemātisks spēlētājs.
Ja nebūtu SAF'a, gan jau vēl arvien spēlētu West Ham, un nekas dižs nebūtu.
Pirms nonakshanas eiropa vinsh jau bija Argentina slavens un dizhs.
Sita golus regulari. Pirmo reizi par vinu izdzirdeju "sport eksapres" avize un tas bija loti, loti sen un vinsh tika uzskatiits par vienu no pespektivakajiem jaunajiem futbolistiem pasaule... lika paraleles ar Maradonu, kuru medija lielakie eiropas grandi.
Tapec nemuldi!!!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-21 13:05, pirms 15 gadiem
Tevezs jau neaizgāja tāpēc, ka viņam būtu apnicis spēlēt Mu, bet gan tāpēc, ka Fergjis viņu nelaida pietiekami laukumā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-21 18:49, pirms 15 gadiem
porToss rakstīja: Tevezs ir problemātisks spēlētājs.
Ja nebūtu SAF'a, gan jau vēl arvien spēlētu West Ham, un nekas dižs nebūtu.
Klauns! Karlosu futbola pasaule pazina vēl pirms spēlēšanas "Hammers" (Brazīlijas līgas gada futbolists). Un "Hammers" viņš izskatījās krietni labāk nekā MU.
Ja nebūtu SAF, varbūt Tevezs jau būtu Eiropas vadošais vārtu guvējs, tas gan tiesa
Ja būtu bijusi iespēja argentīnieti paturēt komanda, tad Siers to noteikti būtu izmantojis. Tagad jāiztiek ar to pašu Kalvīti

     [+] [-]

, 2010-01-21 19:01, pirms 15 gadiem
Labaak MU butu pardevusi Berbatovu un tevezu atstajusi

     [+] [-]

, 2010-01-21 19:43, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Klauns! Karlosu futbola pasaule pazina vēl pirms spēlēšanas "Hammers" (Brazīlijas līgas gada futbolists). Un "Hammers" viņš izskatījās krietni labāk nekā MU.
West Ham'aa vinsh uzspideeja tikai sezonas pashaas beigaas. Bet kaa uzspideeja !
Sakumaa starp West Ham un abiem argentinieshiem (Tevez & Mascherano) bij kurioza situaacija.. neviens no klubaa agentiem, treneriem nezinaaja spaanju valodu. Vini nezinaaja, kuraa pozicijaa spelee Mascherano Labi, ka atradaas Benajuuns, kas savaa laikaa uzspelejis Spanijaa. Shis piestradaaja par tulku starp treneriem un abiem keksiem..

     [+] [-]

, 2010-01-21 23:19, pirms 15 gadiem
pat ja nožēlotu viņš to neatdzītu.
SAFs ir stūrgalvīgs! prekš trennera tas ir labi