Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

FA kausa pusfinālā "Chelsea" pieveic "City" un izdzēš tās cerības uz perfektu sezonu

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

FA kausa pirmajā pusfinālā šovakar Londonas "Chelsea" Vemblija stadionā, pateicoties Hakima Ziješa vārtiem spēles 55. minūtē, ar 1:0 pieveica Mančestras "City" un iekļuva finālā. Šis "City" ir pirmais turnīrs šosezon, no kura komanda ir izstājusies.

Abi klubi nedēļas vidū pārvarēja Čempionu līgas ceturtdaļfināla barjeru - "City" vēlreiz ar 2:1 pieveica Dortmundi, bet "Chelsea", lai arī zaudēja Portu komandai, divu spēļu summā izcīnīja uzvaru ar 2:1.

Komandas spēli iesāka piesardzīgi, spēlei galvenokārt risinoties laukuma vidusdaļā. Septītajā minūtē bumbu "City" vārtos ieraidīja Hakīms Ziješs, tomēr uzbrukuma ievadā aizmugurē atradās Timo Verners, tāpēc vārti netika ieskaitīti. Pirmajā puslaikā vienīgi Mančestra reizi bumbu raidīja vārtu rāmī, bet pie labākās iespējas 19. minūtē pēc centrējuma no labās malas tika Bendžemins Čilvels, taču bumbu no gaisa un izcilas pozīcijas trieca garām vārtu stabam.

Spēles galvenais notikums norisinājās 55. minūtē. Labajā malā Timo Verneru skrējienā izvirzīja Meisons Mounts, Verners vārtu priekšā piespēlēja Ziješam, un šoreiz aizmugurē Marokas pussargs vairs nebija - 1:0. Šajā epizodē nedaudz neveiksmīgi nospēlēja "City" vārtuvīrs Zeks Stefens, un Ziješam atlika bumbu tikai iesist tukšos vārtos, kas, par spīti nedaudz neprecīzai Vernera piespēlei, arī izdevās.

"City" devās atspēlēties, tomēr "Chelsea" turējās atzīstami. Mančestrai pie tādas īsti reālas iespējas mača otrajā puslaikā tā arī nemaz neizdevās tikt, pie tam jau kompensācijas laikā bumbu vēlreiz "City" vārtos iesita Kristians Pulisičs, taču atkal tika fiksēta aizmugure. Tas iznākumu gan nemainīja - Londonas "Chelsea" apturēja "City" un izdzēsa Premjerlīgas līderes cerības izcīnīt četrus titulus šosezon.

Otrs pusfināls starp "Leicester City" un "Southampton" paredzēts rīt, pusdeviņos vakarā.

  -1 [+] [-]

, 2021-04-17 21:49, pirms 3 gadiem
Tā tik turpināt CHELSE,malači!!!

     [+] [-]

, 2021-04-17 22:52, pirms 3 gadiem
inis2 rakstīja: Tā tik turpināt CHELSE,malači!!!
tu es īsts abramoviča un puķina sabiedrotais- tā turpināt, biedri