Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Dzola pateicīgs Kurbišlijam

Andrejs Siliņš

Dzola pateicīgs Kurbišlijam
Džanfranko Dzola
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas kluba "West Ham United" jaunais galvenais treneris Džanfranko Dzola pēc pirmās uzvaras jaunajā darba vietā pār "Newcastle United" izteica gandarījumu par iepriekšējā trenera Alana Kurbišlija paveikto darbu ar futbolistiem.

"Gribētos teikt, ka šīs nedēļas laikā esam kaut ko paveikuši, bet, ja esam pavisam atklāti, viss bija atkarīgs no spēlētājiem un tā, ko Alans Kurbišlijs bija jau šeit paveicis. Attieksme ir bijusi lieliska šajā laikā," savu priekšgājēju uzslavēja treneris. "Mēs zinājām, ka pēdējo divdesmit minūšu laikā komanda iepriekš bija kļuvusi sliktāka spēļu laikā. Šodien pat tādos brīžos spējām atgūt formu un parādīt labāko sniegumu - esmu ļoti lepns par puišiem."

"Mani pienākumi ir panākt, lai laukumā notiek pareizās lietas," pēc uzvaras 3:1 pār "Newcastle" sacīja itāļu futbola speciālists. "Mēs ar visiem maniem palīgiem pie tā tad arī strādāsim. Pēc tam nāks atbalsts no direktora Džanluka Nani un kluba vadības, kam būs jāpaveic sava darba daļa - es uzticos viņiem, viņiem jāuzticas man."

Izmantotie resursi:
bbc.com