Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"United": "Ronaldu netiek pārdots"

Andrejs Siliņš

"United": "Ronaldu netiek pārdots"
Krištianu Ronaldo

Anglijas Premjerlīgas čempionvienības "Manchester United" kluba vadība pavēstījusi, ka tā pussargs Krištianu Ronaldu netiek pārdots, līdz ar to Madrides "Real" uz portugāļa iegūšanu nav nekādu cerību.

"Mēs neuzklausām nekādus piedāvājumus pārdot 23 gadus veco "Manchester United" zvaigzni [Ronaldu]," sacīts kluba oficiālajā paziņojumā. Kā zināms, pats futbolists, pēc kura tīko spāņu karaliskais klubs, iepriekš izteicies, ka labprāt pievienotos "Real", ja spāņi panāktu vienošanos par portugāļa pārdošanu ar Ronaldu pašreizējo vienību "Manchester United".

''Runāšu ar "Manchester United" vadību. Mēģināsim panākt savstarpēju vienošanos un tad redzēsim, kas būs tālāk," pēc Portugāles izlases izstāšanās no cīņas par "Euro 2008" titulu par savu nākotni izteicās futbolists. "Tagad man būs kājas operācija, jo man jau kādus trīs mēnešus ir problēmas ar kāju."

Izmantotie resursi:
manutd.com

Slēpts komentārs: Ronaldo_7

  -2 [+] [-]

, 2008-06-20 17:12, pirms 16 gadiem
Cik ilgi veel esports turpinaas publiceet katru siikumu shajaa taa sauktajaa saagaa? saak jau taa kaa apnikt - Ronaldo ies, Ronaldo neies, Ronaldo domaa ka ies, te izlems peec dazaam dienaam, Real grib, MU negrib, Real atkal grib.... jums tiesaam nav nekas cits, par ko rakstiit?

p.s. prieks, ka veel neesat izdomaajusi, taadu pasu rakstu seeriju publiceet par Adebayoru, kuru lenc Milan un Barca, un kura situaacija ir tikpat traka, ja ne trakaaka pat!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-06-20 18:09, pirms 16 gadiem
viņi ņemsies līdz Ronaldo vairs nespēlēs MU. Tikmēr kamēr spēlēs, kāds viņu gribēs sev, un tikmēr arī MU teiks nē! Bet mūžīgi jau tas nebūs!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-20 18:24, pirms 16 gadiem
Ronaldo_7 rakstīja: Yess, Ceru ka speelees MU sastaava, nevis seedees maalaa, Mala4i Mu ka nepaardeva, tad tieshaam vinjsh tur nebuutu nekaada zvaigzne, jo visas zvaigznes kas uz Real aizgaaja, kluva nepopulaaras... Veelu veiksmi MU jaunajaa sezonaa...

kā labu joku var tavus komentus lasīt kas vēl smieklīgāk,tu pats domā,ka tas ir nopietni ai,bērni,bērni...

     [+] [-]

, 2008-06-20 19:26, pirms 16 gadiem
Te jau neko saprast nevar!

     [+] [-]

, 2008-06-20 22:56, pirms 16 gadiem
Swordsman rakstīja: kā labu joku var tavus komentus lasīt kas vēl smieklīgāk,tu pats domā,ka tas ir nopietni ai,bērni,bērni...


nezinu, cik ilgi šitādus komentus vēl nāksies lasīt

Pēc CR teiktā var secināt, ka viņš ir izlēmis uz Real pārcelties - Spānijā tomēr saule labāk silda

  -1 [+] [-]

, 2008-06-21 10:50, pirms 16 gadiem
vairs nevēršu nevienu rakstu vaļā, kur būs vārds "Ronaldo" - zb jau!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-21 11:06, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Cik ilgi veel esports turpinaas publiceet katru siikumu shajaa taa sauktajaa saagaa? saak jau taa kaa apnikt - Ronaldo ies, Ronaldo neies, Ronaldo domaa ka ies, te izlems peec dazaam dienaam, Real grib, MU negrib, Real atkal grib.... jums tiesaam nav nekas cits, par ko rakstiit?

p.s. prieks, ka veel neesat izdomaajusi, taadu pasu rakstu seeriju publiceet par Adebayoru, kuru lenc Milan un Barca, un kura situaacija ir tikpat traka, ja ne trakaaka pat!

autoriem nauda ta jāpelna