Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hikss un Gilets gatavi salīgt

Andrejs Siliņš

Hikss un Gilets gatavi salīgt
"Liverpool" īpašnieki
Toms Hikss un Džordžs Gilets
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" īpašnieki Toms Hikss un Džordžs Gilets pēc vairākām nesaskaņām iepriekšējā sezonā ir gatavi salīgt mieru, lai kopīgiem spēkiem uzlabotu sev piederošā kluba komandu.

Abi amerikāņi aizvadītās sezonas laikā bieži vien sakašķējās par vairākām lietām, galvenokārt, komandas galvenā trenera Rafaela Beniteza interešu aizstāvību. Vienubrīd Gilets pat paziņoja, ka ir gatavs savas kluba akcijas pārdot Dubaijas "Dubai International Capital", kas kopš neatminamiem laikiem centušies iegūt kāda Premjerlīgas kluba kontrolpaketi.

"Bija dažādas lietas, kas notika iepriekš, bet laiks dziedē brūces," pozitīvi noskaņots turpināt savu darbību klubā šobrīd ir Gilets. "Pagāja labs laiciņš, kamēr sapratām, ka mūsu komunikācija nav vajadzīgajā līmenī, lai attaisnotu kluba līdzjutēju cerības un paši savu atbildību šajā organizācijā."

"Liverpool" kluba līdzjutēji jau bija nodalījušies "Hiksa un Gileta nometnēs", taču liela daļa bija arī tādu, kuri neatbalstīja nedz vienu, nedz otru.

"Futbols ir pasaulē populārākais sporta veids, tas, cik populārs ir "Liverpool" klubs, ir vienkārši neiedomājami," turpināja Gilets. "Tas pat pārsteidza mani, bet tā ir arī ļoti milzīga atbildības sajūta. Pēc 40 gadiem nostrādātiem sporta pasaulē esmu sapratis, cik nozīmīgs ir līdzjutēju atbalsts."

Gilets atklāj, ka ir gatavs iepirkties šovasar: "Mēs visi esam koncentrējušies transfēru loga aktivitātēm, mēs gribam tam būt gatavi, gribam saprasties ar Rafu un uzlabot savu komandu. Pagājušās sezonas sniegumu, lai izvērtē līdzjutēji. Bet klubam, kurš pagātnē ir ieguvis kausus, neiegūt nevienu no pieciem vai sešiem, par kuriem cīnījāmies, ir sāpīgi gan līdzjutējiem, gan Hiksam un Giletam."

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja