Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" sagrauj "Leeds United" un iekļūst Līgas kausa pusfinālā

Andris Mednis
Andris Mednis

"Chelsea" sagrauj "Leeds United" un iekļūst Līgas kausa pusfinālā
"Chelsea" spēlētāji pēc vārtu guvuma
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar plkst. 21:45 norisinājās atliktā Anglijas Līkas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēle, kurā "Leeds United" savā laukumā tikās ar "Chelsea". Pēc pirmā puslaika mājinieki atradās vadībā ar 1:0, tomēr otrajā puslaikā "Chelsea" guva piecus bezatbildes vārtus, izcīnot pārliecinošu uzvaru un iekļūstot kausa izcīņas pusfinālā.

"Chelsea" sākumsastāvā Rafaels Benitess laida gandrīz visus pamatsastāva spēlētājus, vienīgi rezervē tika atstāts Edens Azārs, kura vietu laukuma vidū ieņēma Marko Marins. Viesi spēles sākumā vairāk uzbruka, īpaši izcēlās Viktors Mozess, izdarot sitienus pa vārtiem, bet mājinieku vārtsargs Džeimijs Ešdauns spēlēja droši. Pamazām skatītāju atbalstīti "Leeds United" spēlētāji izveidoja vairākus uzbrukumus, un jau Petram Čeham nācās glābt savu komandu. Un tieši mājiniekiem 37. minūtē izdevās atklāt rezultātu, kad pēc Davida Luiza kļūdas bumba tika nogādāta uzbrukumā Lučiāno Bekio, kurš to raidīja vārtos (1:0)

Otrā puslaika sākumā "Chelsea" izdevās rezultātu izlīdzināt, kad pēc Mozesa piespēles precīzs bija Huans Mata (1:1). 60. minūtē Benitess, acīmredzami neapmierināts ar spēles gaitu, veica spēlētāju maiņu, Marina vietā laižot laukumā Azāru. "Chelsea" izdevās izvirzīties vadībā jau pēc četrām minūtēm, kad pēc stūra sitiena precīzi bumbu vārtos raidīja Broņislavs Ivanovičs (1:2). Bet jau nākošajā uzbrukumā viesi guva trešos vārtus pēc precīza Mozesa sitiena (1:3). Spēles beigu daļā viesi vēlreiz pāris minūšu laikā guva divus vārtus pēc precīziem Azāra un Fernando Toresa sitieniem, uzstādot spēles galarezultātu 5:1.

"Chelsea" līdz ar šo uzvaru iekļuvuši Anglijas Līgas kausa pusfinālā, kurā tiksies ar "Swansea", bet otrajā pusfinālā "Aston Villa" mērosies spēkiem ar "Bradford".

Anglijas Līgas kausa ceturtdaļfināls

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Bradford - Arsenal1:1*(1:0)Tompsons 16' - Vermālens 88'
Norwich - Aston Villa1:4(1:1)Morisons 19' - Holmens 21' Vaimans 79' 85' Benteke 90'
Swansea - Middlesbrough1:0(0:0)Hainss 81' (s.v.)
Leeds United - Chelsea1:5(1:0)Bekio 37' - Mata 47' Ivanovičs 64' Mozess 66' Azārs 81' Toress 83'

"Bradford" uzvarēja "Arsenal" pēcspēles sitienos ar rezultātu 3:2.

Izmantotie resursi:
whoscored.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-20 00:06, pirms 12 gadiem
Nesaprotu kāpēc man vienmēr Anglija tēmas atverās pa pilnu ekrānu, ar citiem rakstiem problēmu nav, tikai šie tādi stulbi - bilde pa visu ekrānu, teksts un komentāri līdz ar to arī izstiepušies.

     [+] [-]

, 2012-12-20 00:07, pirms 12 gadiem
Labās puses vispār nav.

     [+] [-]

, 2012-12-20 00:23, pirms 12 gadiem
Leeds vartsargs nospeleja loti labu pirmo puslaiko otraja veiksmes pietruka. Lampards nospeleja labu speli prieks redzet vinu atpakal.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-20 02:37, pirms 12 gadiem
fcliverpool rakstīja: izskatas,ka ligas kausa ieguvejs,ir jau zinams
nu ja, Bredford!