Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vieglprātīga cilvēka rīcības dēļ Rūnijam jāizlaiž trīs "Derby County" spēles

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Vieglprātīga cilvēka rīcības dēļ Rūnijam jāizlaiž trīs "Derby County" spēles
Veins Rūnijs. Foto: PA/Scanpix

Panākumiem bagātais Anglijas futbolists Veins Rūnijs savā "Twitter" profilā paziņojis, ka ir veicis "Covid-19" testu, kas bija negatīvs. Neskatoties uz to, viņam nāksies ievērot pašizolāciju. Tas nozīmē, ka Rūnijs nebūs spējīgs palīdzēt "Derby County" nākamajos trīs mačos. Pie vainas ir uzņēmējs Džošs Bārdslijs, kurš devies pie Rūnija, lai pasniegtu viņam pulksteni.

Bažas par inficēšanos ar "Covid-19" bijušajam Anglijas futbola izlases kapteinim radās pēc tam, kad viņu apciemoja uzņēmējs Džošs Bārdslijs, kuram vēlāk tika konstatēts šis vīruss. Rūnijs nebija pārliecināts par to, vai ir inficējies, tāpēc veica testu. Spēlējošais "Derby County" treneris savā "Twitter" profilā paziņoja, ka tests ir negatīvs.

"Saņēmu ziņas par to, ka tests ir negatīvs – neesmu inficējies ar "Covid-19," Rūnijs rakstīja. "Priecājos gan par sevi, gan savu ģimeni, bet esmu vīlies un dusmīgs par to, ka man jāievēro pašizolācija – nevarēšu palīdzēt savai komandai svarīgos mačos." Valdības lēmums nosaka, ka personai, kas bijusi kontaktā ar inficēto, jāpavada 14 dienas pašizolācijā.

Kluba pārstāvji arī komentēja šo situāciju: "Komanda ir priecīga, ka tests ir bijis negatīvs, bet esam vīlušies, ka Rūnija draugs rīkojās neapdomīgi un savtīgi, pakļaujot Veinu un viņa ģimeni riskiem. Šī situācija ir negatīvi ietekmējusi arī "Derby County". Lai vai kā, esam pozitīvi noskaņoti par to, ka Veins varēs mums palīdzēt 31. oktobra spēlē pret "Bournemouth"."

Rūnijs visu turnīru ietvaros "Derby County" sastāvā aizvadījis 30 spēles, kuru laikā guvis septiņus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles. Bijušais Anglijas izlases kapteinis ir labākais vārtu guvējs valstvienībā. Tās labā Rūnijs guvis 53 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...