Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''United'' transfērā no ''Lille'' pastiprinās ar 18 gadus veco aizsargu Joro

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''United'' transfērā no ''Lille'' pastiprinās ar 18 gadus veco aizsargu Joro
Lenijs Joro. Foto: Imago Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' paziņojis, ka to pastiprinājis centra aizsargs Lenijs Joro, kurš iepriekš pārstāvēja Francijas komandu ''Lille''. Puses vienojušās par darījumu, kā rezultātā ''United'' samaksājis 62 miljonu vērtu transfēru. Ar futbolistu noslēgts līgums līdz 2029. gadam.

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' vienojies par transfēra darījumu ar Francijas klubu ''Lille'', kā rezultātā ieguvusi 18 gados veco centra aizsargu Leniju Joro. Vēlāk ar spēlētāju noslēgts līgums līdz 2029. gadam, bet ''Lille'' iekasējusi par spēlētāju 62 miljonus eiro, turklāt vēl var saņemt papildus astoņus miljonus.

Joro debitēja ''Lille'' sastāvā jau 16 gadu vecumā un par viņu šajā vasarā interesi izrādīja arī tādas komandas kā ''Liverpool'', Parīzes ''Saint-Germain'' un Madrides ''Real''. Pagājušajā sezonā viņš 32 Francijas augstākās līgas spēlēs guva divus vārtus, palīdzot ''Lille'' ieņemt ceturto vietu čempionātā. ''Pievienoties tik ambiciozam un prestižam klubam kā ''United'' tik agrā manā karjeras brīdī ir ļoti liels gods,'' citēts spēlētājs kluba mājaslapā. ''Kopš manas pirmās sarunas, klubs man izklāstījis redzējumu par manu iespēju progresēt kopā ar ''United''. Uzskatu, ka šī man var būt lieliska vieta, lai īstenotu savu potenciālu un sasniegt ambiciozos mērķus kopā ar komandu. Nevaru sagaidīt sezonas sākumu.''

Pirms Joro pievienošanās ''United'' vienojās par transfēru ar A sērijas klubu ''Bologna'' par Džošua Zirkzē iegādi. Par viņu klubs samaksāja 36.5 miljonus sterliņu mārciņu. Premjerlīgas klubs, kurš neaizvadīja to labāko iepriekšējo sezonu, taču to noslēdza ar izcīnītu FA kausu, starpsezonā lēma paturēt galveno treneri Eriku ten Hagu, ar viņu noslēdzot līguma pagarinājumu.

Izmantotie resursi:
https://www.manutd.com/en/news/deta...

  +1 [+] [-]

, 2024-07-19 12:24, pirms 3 mēnešiem
Mu atkal pierāda savu statusu, naudas mais bez uzvarām

  +1 [+] [-]

, 2024-07-19 14:12, pirms 3 mēnešiem
Puika sabijās no Lilles kad pateica,ka netiks laukumā ja nepiekritīs transfēram
Cena jau nu paliela čalim ar vienu līguma gadu.
Real negribēja maksāt vairāk par 30 un PSG liekas 40+,un te MU uzmet 60+.Šī cena nav tālu no pasaules labāko aizsargu tirgus vērtībām

     [+] [-]

, 2024-07-19 14:21, pirms 3 mēnešiem
Šis varētu būt nākošais Varāns (savā karjeras sākumā, kad aizgāja uz Real). Patīkami arī tas, ka MU bez ČL var piesaistīt kvalitatīvus spēlētājus. Toties, vēl patīkamāk, ka ielika citiem klubiem. Real simpatizē, bet nu smuki MU nocēla viņu RM.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-19 14:25, pirms 3 mēnešiem
detlefs93 rakstīja: Šis varētu būt nākošais Varāns (savā karjeras sākumā, kad aizgāja uz Real). Patīkami arī tas, ka MU bez ČL var piesaistīt kvalitatīvus spēlētājus. Toties, vēl patīkamāk, ka ielika citiem klubiem. Real simpatizē, bet nu smuki MU nocēla viņu RM.
Vienkārši Real jau pāris gadus nemet neadekvātas summas par spēlētājiem.. Perez ir ģēnijs.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-19 14:36, pirms 3 mēnešiem
detlefs93 rakstīja: Šis varētu būt nākošais Varāns (savā karjeras sākumā, kad aizgāja uz Real). Patīkami arī tas, ka MU bez ČL var piesaistīt kvalitatīvus spēlētājus. Toties, vēl patīkamāk, ka ielika citiem klubiem. Real simpatizē, bet nu smuki MU nocēla viņu RM.
Ko nozīmē nocēla? Nemaksās taču x2 summu kuru bija gatavi maksāt.Nav jau arī tā ka Yoro tur baigi rāvās uz MU.Viņam vnk apnika gaidīt uz Real ar kuru jau pāris nedēļas bija atrunāts līgums.

     [+] [-]

, 2024-07-19 15:49, pirms 3 mēnešiem
"Kaķis maisā".Var būt,ka izcēla MU talantu,kurš atvērsies,un var būt,ka kārtējais jaunais talants kā Marsiāls...

     [+] [-]

, 2024-07-19 16:07, pirms 3 mēnešiem
Spēlētājs jau jauns un talantīgs, bet konkrēti pārmaksāts par transfēru, ņemot vērā ka tikai viens gads kontrakts bija palicis... Algā arī nenormāli pārmaksāts. Var jau būt, ka izdosies izaudzināt par elites spēlētāju, bet nu risks pamatīgs ar tādām summām.

     [+] [-]

, 2024-07-20 03:22, pirms 3 mēnešiem
Кризис rakstīja: Vienkārši Real jau pāris gadus nemet neadekvātas summas par spēlētājiem.. Perez ir ģēnijs.
Nu kā nu kuru spēlētāju, tas pats Čuamenī 80m izmaksāja un negribētu teikt, ka baigi vadošo lomu viņš RM spēlētu. Skaidrs jau, ka MU pēdējos gadus transfēros sačakarējās, bet nu Retklifs izskatās, ka kaut ko vairāk par Gleizeriem saprot, tad jau redzēs kā būs.

     [+] [-]

, 2024-07-20 03:26, pirms 3 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Ko nozīmē nocēla? Nemaksās taču x2 summu kuru bija gatavi maksāt.Nav jau arī tā ka Yoro tur baigi rāvās uz MU.Viņam vnk apnika gaidīt uz Real ar kuru jau pāris nedēļas bija atrunāts līgums.
Beigās jau sanāk, ka nocēla gan, nav jau tā, ka Perezam nebūtu nauda. Un līgums arī, atrunāts vai neatrunāts, bet parakstīja beigās ar MU, kā jau teicu, man RM arī simpatizē, bet MU beidzot arī pacīnas par potenciāli labiem spēlētājiem, par to prieks.