Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kārsons pievienojas ''West Bromwich''

Kārsons pievienojas ''West Bromwich''
Skots Kārsons
Foto: AP

Nu jau bijušais Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Liverpool'' vārtsargs Skots Kārsons pievienojies citam Premjerlīgas klubam ''West Bromwich Albion'', parakstot līgumu uz četriem gadiem.

Iepriekšējas trīs sezonas Kārsons pārstāvēja ''Liverpool'', taču allaž tika izīrēts citai komandai. Kārsons pievienojās ''Liverpool'' 2005. gadā, bet jau 2006. gadā tika izīrēts ''Sheffield United'', bet vēlāk arī ''Charlton Athletic''. Pērnajā sezonā Kārsons pārstāvēja ''Aston Villa'', aizvadot 35 spēles komandas rindās.
Tagad, kad ''Liverpool'' parakstījuši līgumu ar argentīniešu vārtsargu Djēgo Kavaljēri, Kārsons, visticamāk, atkal netiktu pie regulāras spēlēšanas, tāpēc nolēmis mainīt komandu.

Nesen ziņojām, ka Kārsons jau veic pārrunas ar Premjerlīgas jaunpienācējiem "Stoke City", kuri par Anglijas izlases vārtsargu piedāvāja 3,5 miljonus sterliņu mārciņas, taču ''West Bromwich'' apsteidza ''Stoke'' cīņā par 22 gadus veco futbolistu.
Interesanti, bet ''West Bromwich'' iegādājās Kārsonu par mazāku summu nekā piedāvāja ''Stoke'', par 3,25 miljoniem sterliņu mārciņām.

Arī spēlētāja aģents Kolins Gordons apstiprināja, ka darījums ir noticis un Kārsons nākamajā sezonā sargās ''West Bromwich'' vārtus.
''Darījums ir noslēgts,'' pavēstīja Gordons.
''Skots (Kārsons – R.Z.) ir parakstījis četru gadu līgumu. ''West Bromwich'' par viņu samaksāja 3,25 miljonus sterliņu mārciņu.''

Arī Kārsons neslēpa savas izjūtas par paveikto darījumu: ''Esmu ļoti priecīgs, ka līgums ir parakstīts un viss ir izdevies veiksmīgi. Ir lieliski būt daļai no šīs komandas. Bija grūti katru gadu spēlēt citā komandā. Gribējās apstāties un spēlēt vienā komandā ilgu laiku.''

Izmantotie resursi:
wba.premiumtv.co.uk

  +3 [+] [-]

, 2008-07-19 23:21, pirms 16 gadiem
labs ieguvums west bromai....
iet uz to lai paliktu premjerliga