Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Blackburn" saīsina kandidātu sarakstu

Andrejs Siliņš

"Blackburn" saīsina kandidātu sarakstu
Pols Inss

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Blackburn Rovers" vadība pavēstījusi, ka galvenā trenera meklējumi drīz vien beigsies, un amata ieņēmējs tiks paziņots jau šīs pašas nedēļas laikā.

Kā galvenie kandidāti tiek minēti bijušais Anglijas izlases galvenais treneris Stīvs Maklārens, tāpat bijušais "Newcastle United" vadonis Sems Allerdaiss, bijušais spāņu "Getafe" treneris Maikls Laudrups, kā arī "MK Dons" galvenais treneris Pols Inss, kurš savulaik bijis Anglijas valstsvienības kapteinis. Tieši pēdējais ir visticamākais variants.

"Mums palicis mazs saraksts ar iespējamajiem treneriem," sacīja kluba pārstāvis. "Esam sajūsmā par to, kā process virzījies uz priekšu, un ceram pieņemt lēmumu jau līdz šai nedēļas nogalei. Pagaidām vēl neesam izteikuši konkrētu piedāvājumu nevienam no kandidātiem."

40 gadus vecais Pols Inss, kurš spēlētāja karjeras laikā paspēja uzspēlēt tādos klubos kā "West Ham United", "Manchester United", Milānas "Inter" un "Liverpool", aizvadītajā sezonā - savā pirmajā ar šo klubu - aizveda "MK Dons" līdz Anglijas pēc spēka ceturtās līgas čempiontitulam, kā arī Anglijas Līgas kausam.

Tiesa, ja patiešām "Rovers" par savu treneri izvēlēsies Insu, klubam būs jālūdz speciāla atļauja Premjerlīgas vadībai, jo treneris vēl nav nokārtojis UEFA trenera licenci. Pirms diviem gadiem "Middlesbrough" jau saņēma šādu īpašu atļauju, kad klubs par savu treneri izvēlējās Garetu Soutgeitu.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  -1 [+] [-]

, 2008-06-19 23:56, pirms 16 gadiem
Neizskatās pārliecinošs

  +1 [+] [-]

, 2008-06-20 02:05, pirms 16 gadiem
Lai arī Stīvs Maklārens bija diegan slikts vadītājs ar Anglijas Izlasi, tomēr kā treneris ļoti labs