Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Dzola: "Jāsāk ar fizisko sagatavotību"

Andrejs Siliņš

Dzola: "Jāsāk ar fizisko sagatavotību"
Džanfranko Dzola
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "West Ham United" nsen ieceltais galvenais treneris Džanfranko Dzola atzinīgi izteicies par kluba sistēmu un tehnisko direktoru Džaluku Nani, tāpat treneris saredz potenciālu pašreizējā komandā un zina, kas jāuzlabo.

"Ierados šajā klubā, lai strādātu komandā - vēlos sastrādāties ar kluba vadību un Džanluku Nani," sacīja treneris. "Brīdī, kad mums būs nepieciešami uzlabojumi, nešaubos, ka viņi mani atbalstīs. Jo īpaši tāpēc, ka man būs ļoti daudz jāizdara laukumā, tāpēc citām lietām man nemaz neietiks laika."

"Tas ir veids, kādā esmu pieradis strādāt," turpināja Dzola. "Man patīk strādāt laukumā un uzlabot to, kas ir man iedots. Pēc tam vērsties pie kluba vadības un pateikt savas vēlmes, lai komanda uzlabotos nedaudz, un pārējais jau ir atkarīgs no vadības."

Dzola oficiāli par komandas treneri kļuva pirmdien, bet jau iepriekš bija noskatījies nedēļas nogalē aizvadīto spēli pret "West Brom", kurā tika piedzīvots zaudējums ar rezultātu 2:3. Treneris jau izvērtējis situāciju un zina, kuri spēles aspekti jāuzlabo pirmie: "Biju pārsteigts, cik ātri spēlētāji nogura. Ja tā nebūtu noticis, iespējams, būtu izdevies izcīnīt uzvaru tajā spēlē."

"Teicu spēlētājus, lai tie pārāk nepārdzīvo. Pirmās 70 minūtes viņi nospēlēja labi un bija labāki laukumā nekā pretinieki," potenciālu savā jaunajā komandā saskata treneris. "Pēdējo 20 minūšu laikā viņi nogura un, kad tu esi fiziski noguris, tu zaudē uzmanību, un tieši tāpēc mēs ielaidām trešos vārtus. Bet esam jau sākuši pie tā strādāt."

Izmantotie resursi:
bbc.com