Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" lūko pēc ''Juventus'' pussarga Poulsena

"Liverpool" lūko pēc ''Juventus'' pussarga Poulsena
Kristians Poulsens
Foto: Digitale/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" apsver iespēju savā īpašumā iegūt Dānijas futbola izlases un Itālijas "A Sērijas" kluba "Juventus" pussargu Kristianu Poulsenu.

Pēc itāļu futbola portāla tutocalcionews.it informācijas, tiek ziņots, ka Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" vēlas veikt apmaiņas darījumu ar vienu no spēcīgākajiem Itālijas futbola klubiem "Juventus". Proti, liverpūlieši savā īpašumā iegūtu dāņu pussargu Kristianu Poulsenu (30), bet uz Turīnu dotos uzbrucējs Dirks Kauts (29). Tiek lēsts, ka ''Juventus'' plāno šķirties vai nu no Poulsena, brazīliešu pussarga Felipes Melo (27) vai Mali izlases pussarga Mohameda Sisoko (25).

Šis darījums varētu būt abu komandu interesēs, jo "Juventus" par iegūto naudu varētu nostabilizēt citas struktūrvienības savā klubā, bet "Liverpool" komanda iegūtu lielisku pussargu argentīnieša Havjera Maskerano (26, tiek lēsts, ka futbolists varētu pārcelties uz Milānas ''Inter'') vietā.

Atgādināsim, ka nākamsezon abi Eiropas futbola grandi nespēlēs spēcīgākajā Eiropas futbola klubu turnīrā - UEFA Čempionu līgā, jo pērnajā sezonā gan ''Juventus'', gan "Liverpool" vietējā čempionātā spēlēja diezgan nesekmīgi. Jāatzīmē, ka šosezon uz abu futbola klubu komandtiltiņa redzēsim jaunus trenerus - Luidži Delneri ("Juventus") un Rojs Hodžsons ("Liverpool").

Izmantotie resursi:
espnstar.com: Home | Latest Sports News and Results |...
football-italia.net: Football Italia - the Italian football website...

  -3 [+] [-]

, 2010-07-18 19:26, pirms 14 gadiem
Roy Hodgson nevis Robert. Un Poulsens toč nebūs Lpool sastāvā.

     [+] [-]

, 2010-07-18 20:00, pirms 14 gadiem
Labs rotācijas spēlētājs, taču sākumsastāvam galīgi neder. Jāiesmērē Pūlei, šiem tagad čābīgi ar finansēm.

     [+] [-]

, 2010-07-18 20:07, pirms 14 gadiem
Par normālu piķi un Kautu es "Juves" vietā atdotu Poulsenu ar kādu dāņu fermu bonusā Kauts būtu izcils papildinājums manā skatījumā.