Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kinīrs kļūst par "Newcastle" direktoru

Kinīrs kļūst par "Newcastle" direktoru
Džo Kinīrs
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Anglijas Premjerīgas kluba "Newcastle United" treneris Džo Kinīrs atgriezies kluba sastāvā, paziņojot, ka ieņems futbola direktora posteni. Kinīra pārziņā būs arī spēlētāju transfēru jautājumi.

66 gadus vecais futbola speciālists Ņūkāslas klubu vadīja 2008./2009.gada sezonā. Veselības problēmu dēļ Kinīrs sezonu nepabeidza, toties kluba rezultāti bija pārāk vāji, lai noturētos Premjerlīgā.

Tagad Kinīrs ir atgriezies "Newcastle United", lai turpmākos trīs gadus ieņemtu futbola direktora amatu. Speciālists ticis piesaistīts tieši darbam ar spēlētāju piesaisti, kas nozīmē pārklāšanos ar galvenā trenera Alana Pardjū pienākumiem.

Uz jautājumu, kuram tad piederēs pēdējais vārds transfēru jautājumā, Kinīrs atbildēja, ka viņam. Futbola direktors norādīja, ka necentīsies uzspiest savu viedokli citiem, tomēr darīs visu iespējamo, lai komanda iegūtu, viņaprāt, nepieciešamos futbolistus. Kinīrs atklāja, ka pirmie soļi viņa darba sākšanā ir tikšanās ar galveno treneri Pardjū un kluba īpašnieku Maiku Ešliju, lai spētu sagatavot un pārrunāt savu redzējumu par komandas sastāva nākotni.

Aizvadīto sezonu "Newcastle" pabeidza 16.vietā, trīs vājākos Premjerlīgas klubus, kuri nākamo sezonu aizvadīs "Championship", apsteidzot tikai par pieciem punktiem. 38 mačos Ņūkāslas klubs izcīnīja 11 uzvaras, 8 reizes cīnījās neizšķirti un piedzīvoja 19 zaudējumus.

Izmantotais avots:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

     [+] [-]

, 2013-06-18 23:54, pirms 11 gadiem
Starkov,atkāpies.