Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančīni: "Neizšķirts būtu taisnīgs rezultāts"

Mančīni: "Neizšķirts būtu taisnīgs rezultāts"
Uzvaras vārtu autors Pols Skoulzs
Foto: AP

Pēc aizvadītā Mančestras komandu derbija, kurā mājinieki "Manchester City" ar rezultātu 0:1 atzina "Manchester United" pārākumu, pēcspēles komentārus izteica abu komandu galvenie treneri, kā arī uzvaras vārtu autors Pols Skoulzs.

"Manchester City" galvenais treneris Roberto Mančīni atzina, ka viņa vadītā komanda nebija pelnījusi piedzīvot zaudējumu.

"Tagad jūtamies visai slikti, tāpēc, ka mēs nebijām pelnījuši zaudējumu. Mēs labi spēlējām, taču futbolā ir grūti ko prognozēt, tādēļ arī šī spēle ir aizraujoša. Vienmēr jāstrādā ar pilnu koncentrēšanos līdz spēles beigu svilpei. Ja atceras, kāda lieliska iespēja mums bija gūt vārtus piecas minūtes pirms spēles beigām... Neraugoties uz neveiksmi, centīsimies saglabāt optimismu un uzvarēt visās atlikušajās spēlēs," sacīja Mančīni.

"Vai bija jāpiešķir 11 metru soda sitiens, kad Nevils savā soda laukumā nogāza Bariju? Es nezinu. Šodien mēs spēlējām pret ļoti bīstamu pretinieku, un tas ir tikai normāli, ka pie mūsu vārtiem nereti bija liels spiediens. Lai nu kā, manuprāt, taisnīgāks rezultāts šajā spēlē būtu bijis neizšķirts," atzina Mančīni.

"Manchester United" galvenais treneris Sers Alekss Fergusons atzīmēja, ka komanda uzvarēja pelnīti.

"Bez jautājumiem, mēs bijām pelnījuši šo uzvaru. Taču, atklāti sakot, negaidīju, ka mani padotie spēs šādi gūt vārtus. Pirms spēles sākuma treneru štābs pieņēma lēmumu Polu Skoulzu pavirzīt tuvāk uzbrukuma pozīcijai. Kā redzams, tas nostrādāja. Bez šaubām, viņš kļuva par šī mača varoni - spēlēja vienkārši burvīgi un parādīja, cik meistarīgs futbolists viņš ir," pavēstīja Fergusons.

Uzvaras vārtu autors "Manchester United" rindās Pols Skoulzs bija vienisprātis ar Fergusonu par pelnīti izcīnītu uzvaru.

"Man patiesi izdevās gūt svarīgus vārtus. Čempionāts ir izgājis finiša taisnē, un tikai uzvara mums ļauj vēl joprojām cīnīties par titulu. Mēs izdarījām visu, kas bija atkarīgs no mums, tagad jāgaida, kādus rezultātus uzrādīs "Chelsea". Uzskatu, ka bijām pelnījuši šo uzvaru. Mums bija vairāk vārtu gūšanas momentu, mēs lieliski aizsargājāmies un labi darbojāmies laukuma vidusdaļā. Mums bija jāgūst vārti," atzīmēja Skoulzs.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  -4 [+] [-]

, 2010-04-17 19:40, pirms 14 gadiem
United tas neder

  -1 [+] [-]

, 2010-04-17 19:41, pirms 14 gadiem
chelsea būs pelnīti čempioni!

  -3 [+] [-]

, 2010-04-17 19:54, pirms 14 gadiem
Nuuu kurš tad teiks ka pelnīts zaudējums?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja