Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ramoss saglabā mieru

Andrejs Siliņš

Ramoss saglabā mieru
Huande Ramoss
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" galvenais treneris Huande Ramoss pēc nedēļas nogalē piedzīvotās neveiksmes pret "Aston Villa" (1:2) zaudējuma iemeslus meklē nepietiekamajā sagatavošanās laikā.

"Pēc šādām spēlēm vienmēr esmu nikns gan uz spēlētājiem, gan uz sevi," sacīja treneris. "Bet tas ir tikai sākums, un mums vēl ir vieta, kur augt. Negribu izdarīt tālejošus secinājumus pēc vienas šādas spēles."

Komanda sezonu uzsākusi pavisam bēdīgi - četros mačos trīs zaudējumi un viens neizšķirts. Pie tam divi no zaudējumiem piedzīvoti mājās. Šobrīd "Hotspur" atrodas pēdējā vietā Premjerlīgas tabulā.

"Cerams, ka ar mieru un pieredzi mēs panāksim pozitīvu rezultātu," sacīja Ramoss, kura komandu starpsezonā pameta divi atslēgas spēlētāji Robijs Kīns un Dimitars Berbatovs. "Mums bija ļoti maz laika, lai sagatavotos. Korluka, Pavļučenko un Freizers Kempbels ir jauni spēlētāji mūsu klubā, un viņiem pagaidām nav bijis pietiekami laika."

"Mēs esam iekavējuši sagatavošanās procesu, tagad mums jāturpina uzturēt labs komandas gars un jāmēģina rāpties augšā pa tabulas kāpnēm," ziloni no mušas nemēģina taisīt treneris. "Esam sākuši sezonu slikti, zaudējot trīs spēlēs, kas šo rāpšanos augšā noteikti apgrūtinās."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 12:55, pirms 16 gadiem
Ar katru sezonu Totteham spēlē ar vien sliktāk un sliktāk. Ka tik neizkrīt no premjerlīgas. (šausmas)

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 13:09, pirms 16 gadiem
anglju prese veel kritize Povljuchenko!!!
Bet Ramos saka ka liela chetrinieka sapnis vel nav izsapnjots un atgadina ka 5:1 uzvaru par Romu!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 13:43, pirms 16 gadiem
atsleegas speeleetaaji tjipa ir kaa key players ja, bet tulkojaas manupraat preciizaak kaa svariigaakie speeleetaaji!
Vispaar Spurs ar taadu sastaavu javara vairaak! Bet jaunai komandai vajadzees laiku lai saspeeleetos!

     [+] [-]

, 2008-09-16 16:41, pirms 16 gadiem
Besī, ka Spurs sastāvs rotējas katru sezonu, ka maina 5-6 pamatsastāva sp;ēlētājus katru sezonu! UZVELK!