Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Atgriešanās "Stamford Bridge" būs emocionāla"

Andrejs Siliņš

Mourinju: "Atgriešanās "Stamford Bridge" būs emocionāla"
Žuzē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Londonas "Chelsea" futbola kluba galvenais treneris Žuzē Mourinju pirms svētdien gaidāmās pirmās Anglijas Premjerlīgas sezonas spēles pret "Hull City" sagaida, ka atgriešanās "Chelsea" stadionā "Stamford Bridge" būs emocijām bagāts pārdzīvojums.

Pirmo reizi Mourinju "Stamford Bridge" stadionā ienāca 2004. gada pavasarī, kad piekrita "Chelsea" īpašnieka Romāna Abramoviča piedāvājumam pamest līdz UEFA Čempionu līgas titulam aizvesto "Porto" un pārņemt Londonas komandas vadīšanu. Trīs gadus vēlāk Abramoviča un Mourinju nesaprašanās rezultātā portugāļu speciālists pameta klubu, vēlāk vadot Milānas "Inter" un Madrides "Real".

Šī gada jūnija sākumā Mourinju oficiāli atgriezās "Chelsea", ko savulaik aizveda līdz diviem Premjerlīgas tituliem, diviem Anglijas Līgas kausiem un viena Anglijas kausa.

"Kad nonākšu savā stadionā, savā ģērbtuvē, pie saviem cilvēkiem, man būs sevi mazliet jāmāk lkontrolēt," Mourinju paredz, ka svētdien atgriešanās "Stamford Bridge" stadonā uz mājas spēli būs emocionāla. "Tas prasīs dažas minūtes, un tad es varēšu koncentrēties spēlei."

Lai ne tikai pats, bet arī no jauna pienākušie spēlētāji labāk aprastu ar savas komandas stadionu, Mourinju paredzējis aizvadīt tajā arī pirmsspēles treniņu, kas parasti tā nenotiekot. "Mēs tur trenēsimies sestdien, jo vēlos, lai puiši zina, kur atrodas ģērbtuves," skaidroja treneris. "Noteikti arī pats jutīšos neierasti. Svētdien līdzjutēji koncentrēsies uz mani un Romānu [Abramoviču], bet tad viņiem būs jāaizmirst par mums un jākoncentrējas uz komandu."

Izmantotie resursi:
BBC

  +1 [+] [-]

, 2013-08-16 19:12, pirms 11 gadiem
Protams ka bus GO chelsea GO
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-16 22:26, pirms 11 gadiem
Lai veicas! "Real" nebija viņa klubs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-17 15:54, pirms 11 gadiem
Tā tas būs arī visiem klātienē un visiem pie televizora ekrāniem sēdošajiem