Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Karvalju vēlas spēlēt "Inter"

Karvalju vēlas spēlēt "Inter"
Rikardu Karvalju (pa kreisi)
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" aizsargs Rikardu Karvalju domā, ka ir pienācis laiks pamest Angliju un ir paudis vēlēšanos spēlēt Milānas "Inter" komandā, kura arī gribētu savā sastāvā redzēt spēlējam Karvalju.

Lielu interesi par 31 gadus veco portugāļu aizsargu izrādījusi arī Milānas "Inter", precīzāk, tās galvenais treneris Žozē Mourinju, kurš ļoti labi pazīst spēlētāju kopš laikiem, kad bija galvenais treneris Portugāles "Porto" komandai. Tāpat pats Karvalju paudis prieku, ka par viņu interesējas "Inter".

"Domāju, ka ir pienācis laiks aiziet no "Chelsea". Gribu tikai pateikt, ka esmu ļoti priecīgs, ka tāda ranga klubs kā "Inter" vēlas mani iegādāties. Tas ir jauns izaicinājums un es ar prieku spēlētu Itālijas līgā," sacīja Karvalju.

"Esmu pavadījis Londonā piecus gadus, četri no kuriem bija vieni no labākajiem manā karjerā, savukārt pēdējā sezonā mani mocīja traumas. Par šo laika posmu es neesmu priecīgs. Turklāt laikā, kad es guvu savainojumu, gribējās, lai "Chelsea" sniedz man nedaudz lielāku atbalstu, vairāk palīdz, taču tā gluži nebija. Šī attieksme mani nedaudz sarūgtināja," atklāts bija portugālis.

Attiecībā uz "Inter" galveno treneri Žozē Mourinju, Karvalju atzīst, ka vēlētos atkal strādāt kopā ar viņu. "Mourinju ir treneris, kurš pazīst mani labāk kā jebkurš cits. Kopā mēs esam izcīnījuši lielas trofejas. Viņš ir ambiciozs treneris un liels perfekcionists. Es būtu ļoti laimīgs, ja atkal varētu strādāt kopā ar Mourinju," sacīja Karvalju.

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com

  +4 [+] [-]

, 2009-06-16 22:52, pirms 15 gadiem
nu mourinjuu laikam atkal buuvees kaut ko interesantu lai uzvareetu CL
Slēpts komentārs: ervains91

     [+] [-]

, 2009-06-16 23:14, pirms 15 gadiem
Labāk gribētos viņu redzēt tur

     [+] [-]

, 2009-06-16 23:17, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Tagad redzot nosaukumu Inter.. var padomāt par Baku Inter..
Tāpat kā daļa domaja ka Rubins pārcelsies uz Inter Milan
njaa principa pareizi butu Internatsional! vai kka ta bija!

     [+] [-]

, 2009-06-16 23:22, pirms 15 gadiem
man arii gribaas, a ko dariit?!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-17 00:05, pirms 15 gadiem
NANI27, man liekas ka bija Internazionale.