Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kapo jau tuvākajā laikā varētu pievienoties "Wigan Athletic"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kapo jau tuvākajā laikā varētu pievienoties "Wigan Athletic"
Olivjē Kapo
Foto: SCANPIX SWEDEN

Anglijas Premjerlīgas klubs "Birmingham City" ir piekritis pārdot "Wigan Athletic" franču pussargu Olivjē Kapo.

Birmingemas futbola kluba galvenais treneris Alekss Maklīšs jau kādu laiku iepriekš paziņoja, ka viņš ir gatavs pārdot Kapo, bet tikai tādā gadījumā, ja par viņa iegādi tiks piedāvāta atbilstoša summa. Kā ziņo britu mediji, tad Viganas klubs ir gatavs šķirties no 3,5 miljoniem sterliņu mārciņu.

Kapo īpaši simpatizē Viganas kluba galvenajam trenerim Stīvam Brūsam. Starp citu, tieši Brūss tajā laikā, kad bija Birmingemas kluba galvenais treneris, iegādājās franču pussargu no A Sērijas kluba "Juventus".

Šobrīd ar pašu futbolistu notiek sarunas par trīs gadu līguma noslēgšanu, taču, domājams, ka tā būs tikai formalitāte. Pats futbolists šobrīd jau iziet medicīnisko apskati Viganā. Jāatzīmē, ka par Kapo interesi izrādīja arī Marseļas "Olympique", taču oficiālu piedāvājumu tā arī neizteica.

Izmantotie resursi:
skysports.com