Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Burnley'' astoņas spēles pirms sezonas beigām atlaiž ilggadējo treneri Daiču

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Burnley'' astoņas spēles pirms sezonas beigām atlaiž ilggadējo treneri Daiču
''Burnley'' bijušais galvenais treneris Šons Daičs. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda ''Burnley'' oficiāli paziņojusi, ka astoņas kārtas pirms čempionāta beigām atlaidusi galveno treneri Šonu Daiču, kurš to vadīja pēdējos desmit gadus. ''Burnley'' šobrīd cīnās par vietas saglabāšanu līgā.

Šons Daičs bija visilgāk strādājošais aktīvais treneris kādā no Premjerlīgas komandām. ''Burnley'' galvenā trenera amatā Daičs strādāja desmito sezonu, taču šodien klubs paziņoja par sadarbības pārtraukšanu. Bez tam atlaisti arī Daiča asistenti un vārtsargu treneris.

Kluba paziņojumā minēts, ka tuvākajā Anglijas Premjerlīgas spēlē pret ''West Ham'' vienību vadīs U23 komandas treneris Maiks Džeksons. ''Vispirms vēlamies pateikties Šonam un viņa treneru komandai par paveikto kluba labā pēdējās dekādes laikā. Šajā laikā Šonu respektēja spēlētāji, komandas darbinieki, līdzjutēji un futbola komūna. Tomēr rezultāti šajā sezonā bijuši tālu no vēlamajiem un, lai arī šis ir grūts lēmums, mēs jutām, ka ir nepieciešamas pārmaiņas, lai dotu esošajam sastāvam labāko iespēju noturēties Premjerlīgā. Esam sākuši jaunā trenera meklējumus un par rezultātiem informēsim drīzumā,'' teikts sagatavotajā ''Burnley'' paziņojumā medijiem.

''Burnley'' Premjerlīgā šajā sezonā atlikušas vēl astoņas spēles. Ar izcīnītiem 24 punktiem tā ieņem 18. vietu, šobrīd atrodoties izkrišanas zonā. Četri punkti vairāk ir Liverpūles ''Everton'', bet deviņi Līdsas ''United''. Atlikušajās spēlēs bez ''West Ham'' komandai būs jāspēkojas pret ''Southampton'', ''Wanderers'', ''Watford'', ''Aston Villa'', ''Tottenham'' un ''Newcastle''. Četras spēles notiks kluba mājas laukumā, bet piecas paredzētas izbraukumā.

Šons Daičs karjeras laikā bez ''Burnley'' trenējis vēl citu pašreizēju Premjerlīgas komandu ''Watford'' 2011./2012. gada sezonā. Pēc tam treneris pārcēlās uz ''Burnley''.

Izmantotie resursi:
https://www.burnleyfootballclub.com...

     [+] [-]

, 2022-04-15 16:09, pirms 2 gadiem
"Četras spēles notiks kluba mājas laukumā, bet piecas paredzētas izbraukumā."
Tātad astoņās kārtās ir plāns nospēlēt 9 spēles.