Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Inss: "Mana nākotne ir Blekburnā"

Andrejs Siliņš

Inss: "Mana nākotne ir Blekburnā"
Pols Inss
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Blackburn Rovers" galvenais treneris Pols Inss izslēdzis jebkādu iespēju, ka drīzumā varētu kļūt par "Newcastle United" galveno treneri.

Inss tikai šosezon sācis savas gaitas kā galvenais treneris Premjerlīgā, taču jau tiek minēts kā viens no iespējamajiem Kevina Kīgana darba turpinātājiem Ņūkāslā. Jāatgādina, ka Kīgans nesen atkāpās no "Newcastle" galvenā trenera amata, jo nespēja sadarboties ar kluba vadību.

"Mana nākotne ir šeit Blekburnā," sacīja Inss, kura vadītā komanda vakar piedzīvoja neveiksmi Premjerlīgas mačā pret Londonas "Arsenal". "Esmu šeit bijis tikai piecas minūtes. Tās ir tikai spekulācijas, un es netaisos tās komentēt. Es nevaru izkontrolēt, ko cilvēki raksta avīzēs."

"Viss, uz ko šobrīd koncentrējos, ir "Blackburn" vienība, mums ir jāpaveic liels darbs, un šis ir ilgtermiņa projekts," sacīja treneris. "Tikai tas mani interesē un tajā es lūkojos šobrīd. Esmu runājis ar kluba vadību, un esmu laimīgs šeit būt."

Tikmēr "Newcastle" komandas pašreizējais vadītājs Kriss Hjūtons pēc vakardienas zaudējuma "Hull" komandai ar rezultātu 1:2 izteicās, ka nezina, cik ilgi būs komandas vadītājs. "Šobrīd visas manas domas ir pirmdienai, kad atkal komanda sanāks kopā, un tā būs jāsagatavo nākamās nedēļas spēlei. Vai to darīšu es vai kāds cits, šobrīd es nezinu."

"Neko no tā, ko domā vai dara "augša", es nevaru mainīt vai ietekmēt, un arī spēlētāji to nevar" par kluba vadību sacīja treneris, kurš bija Kīgana pirmais palīgs. "Protams, kāda nozīmēšana par galveno treneri kādā brīdī notiks. Kad tas notiks - šobrīd es to nezinu."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +1 [+] [-]

, 2008-09-14 00:45, pirms 16 gadiem
Lai veicas!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-14 00:50, pirms 16 gadiem
man patīk jauni treneri!! viņi spēj ievest komandā "svaigumu"