Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons: "Aizsardzība bija ļoti vāja"

Andrejs Siliņš

Fergusons: "Aizsardzība bija ļoti vāja"
Sers Alekss Fergusons
Foto: AFP

Pēc zaudējuma "Liverpool" vienībai (1:2) Anglijas Premjerlīgas spēlē "Manchester United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons nebija sajūsmā par parādīto sniegumu un nevarēja uzslavēt teju nevienu spēlētāju.

"No šīs spēles neko labu neieguvām," sacīja treneris. "Vienīgais, kurš nospēlēja normāli bija Rio Ferdinands, neviens cits. Tas bija sarūgtinoši. Mūsu aizsardzība abos vārtu zaudējumu gadījumos bija ļoti vāja."

"No "Manchester United" tādu sniegumu neviens parasti negaida," turpināja treneris. "Arī tad, kad mums gadās sliktas dienas, parasti mēs kaut ko no tām varam paņemt labu nākotnei. Viņi kopumā bija labāka komanda. "Liverpool" bija labāki visos spēles elementos."

"Mēs sākām ekselenti, un Berbatovs lieliski apstrādāja bumbu, kad guvām vārtus," mača sākumu atcerējās Fergusons. "Šāds zaudējums tagad mums nāks līdzi un dos priekšrocības "Liverpool" komandai vienmēr, kad tie spēlēs ar mums."

  +1 [+] [-]

, 2008-09-14 00:49, pirms 16 gadiem
tas, ka pool šodien bija labāki, tas tiesa!
bet visi vēl zaudēs punktus, tk viss vēl priekšā!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-14 00:50, pirms 16 gadiem
Ko viņš domā par Vidiča sarkano?

  +1 [+] [-]

, 2008-09-14 10:49, pirms 16 gadiem
Vēl Fergusons minēja, ka United spēlēja kā Anglijas zemākās līgas komanda.

     [+] [-]

, 2008-09-14 11:40, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Ko viņš domā par Vidiča sarkano?

Tieši tapēc piemina ka aizsardzība nebija uzdevumu augstumos. Šeit vaidīgi ir Brauns un Vidičs (par nesavaldību). Vienīgais motors aizsardzībā bija Rio