Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pogbā uzskata, ka biežās treneru maiņas ietekmējušas viņa sniegumu ''United''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pogbā uzskata, ka biežās treneru maiņas ietekmējušas viņa sniegumu ''United''
Pols Pogbā. Foto: Reuters/Scanpix

Nu jau Itālijas A sērijas kluba Turīnas ''Juventus'' spēlētājs Pols Pogbā intervijā komentēja viņa laiku Mančestras ''United", sakot, ka biežās treneru maiņas, traumas un neregulāra spēļu prakse bijuši galvenie iemesli, kāpēc viņš nav demonstrējis to labāko spēli laukumā.

Francūzis Pols Pogbā iepriekšējā nedēļas nogalē oficiāli atgriezās Turīnas ''Juventus'', kuru jau pārstāvēja no 2012. līdz 2016. gadam. Vēlāk Pogbā atgriezās Mančestras ''United'', kur nospēlēja pēdējās sešas sezonas.

''Esmu apmierināts ar izvēlēm, kādas dzīvē izdarīju. Dažreiz tās neizrādās tik veiksmīgas kā biji iecerējis, taču priecājos par pavadīto laiku Mančestrā. Tur kļuvu par vīrieti,'' par laiku ''United'' teica Pogbā, gan piebilstot, ka biežās treneru maiņas un traumas ietekmējušas viņa parādīto spēli laukumā. ''Katru gadu sagaidīt ar jaunu treneri bija grūti - man tas bija sarežģīts aspekts. Bija man arī daži savainojumi, bet lielākoties viss saistīts ar mentālo pusi, jo bija nogriežņi, kad spēlēju un kad nē. Tā zaudēju formu.''

''Tagad jūs redzēsiet citu Polu. Varu spēlēt krietni labāk nekā pēdējos gados. Šeit jūtos kā mājās,'' par pievienošanos ''Juventus'' teica spēlētājs, atklājot, ka bija piedāvājumi arī no citām komandām. ''Bija vēl daži klubi, taču mana sirds izvēlējās ''Juventus''. Man šeit patika iepriekš un patīk arī tagad. Nevaru sagaidīt, kad varēšu palīdzēt komandai laukumā. Vēlos to darīt labāk nekā pirmajā sadarbības reizē.''

Pirmajās četrās sezonās ar ''Juventus'' Pogbā laukumā dažādos turnīros devās 178 spēlēs, kuros iesita 34 vārtus. Sešās sezonās ar Mančestras ''United'' francūzis laukumā pabija 226 mačos, kuros guva 39 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2022-07-13 11:00, pirms 2 gadiem
Kātad!Čalim ar motivāciju pagrūti visai sezonai..īsos turnīrus nomauc,kā arī pirmās 4 spēles sezonā,pārējo sezonu nostaigā..

  +1 [+] [-]

, 2022-07-13 12:35, pirms 2 gadiem
Šitam puisim vienmēr visi vainīgi. Priecājies labāk, ka Top5 līgu klubi paraksta līgumus.

     [+] [-]

, 2022-07-13 15:51, pirms 2 gadiem
Nu Juve būs ieberzusies ar šo nemotivēto čali... Bēdīgi..

     [+] [-]

, 2022-07-13 17:08, pirms 2 gadiem
Diemžēl Pogbam vienmēr, kāds cits bija vainīgs iekš MU. Lai jau veicas, varbūt vienkārši pagrūti EPL līmeni īstenībā bija pavilkt, bet, kas to, lai zin.

     [+] [-]

, 2022-07-13 19:11, pirms 2 gadiem
Lai beidz irst. Ja vienu spēli var nospelēt kā dievs, bet jau nākamajā vnk pastaigājas pa laukumu, tad tam nav nekāda sakara ar biežām treneru maiņām, formas trūkumu utt.
Nemotivēts egocentrisks narciss viņs ir- nekas vairāk. Sen neesmu tik ļoti priecājies par kāda spelētāja promiešanu tik ļoti kā par Pogbas.