Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

FA apsūdz "Liverpool" uzbrucēju Staridžu futbola derību aizlieguma pārkāpšanā

Agris Suveizda

FA apsūdz "Liverpool" uzbrucēju Staridžu futbola derību aizlieguma pārkāpšanā
Denjels Staridžs. Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Futbola asociācija publicējusi paziņojumu, kurā izvirza apsūdzības Anglijas izlasē 26 spēles aizvadījušajam "Liverpool" uzbrucējam Denjelam Staridžam.

Sīkāka informācija paziņojumā, protams, netiek publicēta, taču tajā norādīts, ka apsūdzības izvirzītas par noteikumu E8(1)(a)(ii) un E8(1)(b) pārkāpšanu. Pirmais noteikums paredz, ka spēlētāji nedrīkst izdarīt likmes – tieši vai ar starpnieka palīdzību –, instruēt, atļaut vai mudināt izdarīt likmes uz jebkādu ar futbolu saistītu notikumu visā pasaulē. Savukārt otrais noteikums saka, ka spēlētāji nedrīkst sniegt publiski tobrīd nezināmu aizkulišu informāciju, kas tiek izmantota likmju izdarīšanas nolūkā.

Staridžam ir dots laiks līdz 20. novembra vakaram, lai atbildētu uz izvirzītajām apsūdzībām. "Liverpool" drīzumā pēc apsūdzību publikācijas nāca klajā ar savu paziņojumu: "Denjels pilnībā un nepārprotami sadarbosies šā procesa ietvaros un kategoriski noliedz, ka kādreiz būtu veicis likmes uz futbolu."

Staridžs profesionālo karjeru sāka Mančestras "City", 2009. gadā pievienojās "Chelsea", bet pirms piecarpus gadiem pārgāja uz "Liverpool". Šajā Premjerlīgas sezonā 29 gadus vecais uzbrucējs piedalījies septiņās spēlēs, tikai vienā izgājis pamatsastāvā un guvis divus vārtus. Anglijas izlasē viņš 26 spēlēs guvis astoņus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja