Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ronaldu kritizē un uzskata, ka Mančestras "United" nepieciešama pilnīga pārbūve

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ronaldu kritizē un uzskata, ka Mančestras "United" nepieciešama pilnīga pārbūve
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras "United" leģenda Krištianu Ronaldu, kurš tagad spēlē Saūda Arābijā, kritizējis komandas galveno treneri Eriku ten Hagu un norādījis, ka nepieciešams pilnībā pārbūvēt klubu.

Mančestras "United" pagājušo sezonu pabeidza astotajā vietā, kas bija sliktākais rezultāts Premjerlīgas ērā. Jaunā sezona sākta ar diviem zaudējumiem trīs spēlēs.

"Treneris saka, ka mēs nevaram cīnīties par Premjerlīgas un Čempionu līgas tituliem. Mančestras "United" treneris tā nedrīkst runāt. Pie sevis vari domāt, ka mums nav tāda potenciāla, lai cīnītos par lielākajiem tituliem. Taču tu nedrīksti to pateikt skaļi. Mēs mēģināsim, mums jāmēģina – tādam jābūt trenera vēstījumam," intervijā bijušajam komandas biedram Rio Ferdinandam teica Krištianu Ronaldu.

Ronaldu pirmajā reizē "United" pārstāvēja sešus gadus, līdz 2009. gadā pievienojās Madrides "Real". Viņš trīs reizes kļuva par Anglijas čempionu, triumfēja Čempionu līgā, ieguva divus Līgas kausus un vienu FA kausu, kā arī Pasaules kausu klubiem. 2021. gadā Ronaldu uz pusotru sezonu atgriezās Mančestrā. "United" rindās 346 spēlēs viņš guvis 145 vārtus.

"Manuprāt, viņiem jāpārbūvē pilnīgi viss. Nepieciešams laiks. "United" joprojām ir viens no labākajiem klubiem pasaulē, bet nepieciešamas izmaiņas. Viņiem jāsaprot, ka tā ir vienīgā izeja," vērtēja Ronaldu. "United" kopš leģendārā trenera Aleksa Fērgusona aiziešanas nav izdevies izcīnīt Premjerlīgas titulu.

"Jāmaina viss. Kluba struktūra, infrastruktūra. Redzu, ka īpašnieki iegulda treniņu laukumos, un tas mani priecē – lietas mainās," pauda Ronaldu, kurš paslavēja Eriku ten Hagu par lēmumu nolīgt Rūdu van Nistelroju. Ronaldu izteicās, ka galvenajam trenerim nepieciešami cilvēki, kuri pazīst Mančestru ziedu laikos. "Nav iespējams pārbūvēt klubu bez tādām zināšanām. Nav iespējams pārbūvēt klubu tikai ar cilvēkiem ofisā."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -1 [+] [-]

, 2024-09-12 10:20, pirms 6 dienām
Pašam par spēlējošo treneri?

     [+] [-]

, 2024-09-12 10:40, pirms 6 dienām
knaible rakstīja: Pašam par spēlējošo treneri?
Viņš ir atzinis, ka neredz sevi kā treneri.

     [+] [-]

, 2024-09-12 10:59, pirms 6 dienām
Sākotnēji jāmaina kluba biznesa modelis no naudas pelnīšanas uz trofeju izcīnīšanu, pašlaik vadībai ļoti labi patīk, ka nauda nāk pat pie briesmīgiem rezultātiem.

     [+] [-]

, 2024-09-12 11:11, pirms 6 dienām
Kristianu taisnība, bet man ir tomēr sajūta, ka jasāk ar pašu galveno treneri tā pārbūve. Nav Eriks Ven Tags īstais speciālists priekš MU

     [+] [-]

, 2024-09-12 19:03, pirms 5 dienām
Ja nemaldos tad neskatoties uz ienākumiem MU balansē uz Fair-play robežas.Vajadzīgi komandā vietājie fanātiķi un obligāti jābūt kādām vietājām futbola zvaigznēm.Uz ārzemniekiem tikai ir nereāli izbraukt.