Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Bolton" īrēs aizsargu

Andrejs Siliņš

"Bolton" īrēs aizsargu
Pols Robinsons
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Bolton Wanderers" vadība, gatavojoties jaunajai sezonai, no West Bromwich" nolēmusi īrēt aizsargu Polu Robinsonu, ko lenca jau ilgāku laiku.

Sākotnēji Boltonas klubs bija gatavs maksāt pusmiljonu sterliņu mārciņu par futbolistu, taču beigās cena par izīrēšanu dubultota. Lai ari pagaidām 30 gadus vecais aizsargs izīrēts, klubi turpinās sarunas ari par pilnvērtīgu spēlētāja pāreju uz "Wanderers". Vestbromā Robinsons spēlējis kopš 2003. gada un pirms gada parakstīja ar klubu jaunu līgumu uz divām sezonām.

Tā kā "West Brom" aizvadītajā sezonā izkrita no Premjerlīgas, arī Robinsons pats izteicis vēlmi doties uz kādu Premjerligas vienību. Pie "Bolton" galvenā trenera Gerija Megsona Robinsons spēlējis jau laikā, kad treneris vadīja "West Brom", tāpc arī nav jabrīnās par futbolista pāreju tieši pie Megsona tagadējās komandas.

Šis ir "Wanderers" otrais darījums šajā vasarā - 1. jūlijā no "Portsmouth" uz Boltonas klubu pārnaca Šons Deiviss. Aizvadītajā sezonā Boltonas komandai bija īsākais sastāvs Premjerlīgā.

Izmantotie resuirsi:
bbc.com

  -1 [+] [-]

, 2009-07-12 15:45, pirms 15 gadiem
Spēlētājs kurš diezgan vēlā vecumā uzmirdzēja.Lieliska sezona kad Westbrom iekļuva EPL un viens no labākajiem(Bednars mazliet labāks bija) kad izkrita.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-12 16:29, pirms 15 gadiem
Jāgaida jaunumi pa musejiem..

  -1 [+] [-]

, 2009-07-12 16:39, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Spēlētājs kurš diezgan vēlā vecumā uzmirdzēja.Lieliska sezona kad Westbrom iekļuva EPL un viens no labākajiem(Bednars mazliet labāks bija) kad izkrita.
Bednars ir nulle salīdzinot ar Robinsonu. Robinsons nav nekāds "vēlais" mirdzētājs. Viens konsistentākajiem aizsargiem pēdējā desmitgadē. Pilnīga bezkompromisa spēlētājs, īsts cīnītājs. Spēlētājs kurš patiešām spēj ar savu darbību iedvest bailes portugāļu "daiveros". Savā vecumā vairs nevēlas atgriezties championshipā, un tāpēc vēlējās atrgiezties pie trenera, ko labi pazīst. Tavas angļu futbola zināšanas nesniedzas tālāk par Arsenāla ČL līgas spēlēm.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-12 19:44, pirms 15 gadiem
Sion - Benfica. Vanins vartos.http://www.justin.tv/tv_desporto1/popout

     [+] [-]

, 2009-07-12 23:39, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Spēlētājs kurš diezgan vēlā vecumā uzmirdzēja.Lieliska sezona kad Westbrom iekļuva EPL un viens no labākajiem(Bednars mazliet labāks bija) kad izkrita.
Jā, Bednars bija, bet ja piemini viņu, tad vēl labāk spēlēja Zuiverlons un Brants.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-12 23:44, pirms 15 gadiem
Vispār, ja runājam par uzmirdzēšnu tad ir tā - aiz premjrlīgas robežas paliek daudz lielisku spēlētāju, bet tie kas tur tiek ir bez maz vai jau izredzētie. Kā nekā - pasaules labākā līga, tur visi ir labi!