Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "City" ir favorīte uz vairāk kā 110 miljonus vērtā Martinesa iegādi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Mančestras "City" ir favorīte uz vairāk kā 110 miljonus vērtā Martinesa iegādi
Lautaro Martiness. Foto: Maffia/UK Sports Pics/SIPA/Scanpix

Anglijas premjerlīgas grands Mančestras "City" ir favorīts cīņā par 22 gadus veco Milānas "Inter" argentīniešu "brīnumbērnu" Lautaro Martinesu. Uzbrucēja izpirkuma summa ir nedaudz mazāka par 111 miljoniem eiro.

Bez pašreizējās Anglijas čempionvienības lielu interesi par šosezon "Inter" sastāvā 31 spēlē 16 vārtus guvušo Martinesu izrāda arī cits premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" un Spānijas "La Liga" flagmaņi Madrides "Real" un "Barcelona". Tomēr šīs trīs komandas šobrīd vai nu nav spējīgas, vai nevēlas par argentīnieti maksāt tik apjomīgu izpirkuma maksu.

Martiness "Inter" vienībai no Argentīnas "Racing Club" pievienojās 2018. gada jūlijā, aizvadītajā laikā slavenās Itālijas komandas labā 66 spēlēs gūstot 25 vārtus. Atsaucoties no Martinesa noslēgtā līguma, futbolistam "Inter" jāpavada vēl nākamās trīs sezonas.

Zināms, ka "Inter" iepriekš vēlējās pagarināt līgumu ar Martinesu, tajā futbolistam iekļaujot labvēlīgākus priekšnosacījumus palikšanai Itālijā, taču šo plānu izjauca koronavīrusa pandēmija. Savukārt Mančestras "City" galvenais treneris Peps Gvardiola Martinesu redzot kā komandas ilggadējā snaipera Serhio Agvero ilgtermiņa aizstājēju.

Līdzīgas domas britu medijam "Sky Sports" atklāja bijušais ilggadējais Argentīnas izlases futbolists Ernans Krespo: "Lautaro noteikti var kļūt par jauno Agvero. Varbūt Lautaro nav tik meistarīgs driblā, toties viņš ir krietni labāks komandas spēlētājs nekā Agvero, kuru bieži pieviļ vāja koncentrēšanās un neieinteresētība komandas spēles zīmējumā."

"Savukārt Lautaro piedalās katrā komandas veiktā "kustībā". Viņš uzbrukumā var spēlēt dažādās pozīcijās," izteicās Krespo.

Ņemot vērā koronavīrusa izraisīto finansiālo krīzi, nav zināms vai tiešām Mančestras "City" būs gatava par futbolistu maksāt tik lielu izpirkuma summu.

Izmantotie resursi:
https://www.thesun.co.uk/sport/foot...

     [+] [-]

, 2020-04-12 16:45, pirms 4 gadiem
Vasara būs intresanta pēc koronas cerams EPL būs daudz spēcīgāks)

     [+] [-]

, 2020-04-12 19:39, pirms 4 gadiem
Neredzu iemeslu, kāpēc par šo spēlētāju tērēt grib tādu summu.

     [+] [-]

, 2020-04-12 19:48, pirms 4 gadiem
beckham9 rakstīja: Neredzu iemeslu, kāpēc par šo spēlētāju tērēt grib tādu summu.
Potenciāls ir liels, bet sezonas otrajā daļā sniegums tiešām nebija 100+ spēlētāja cienīgs.

     [+] [-]

, 2020-04-12 23:34, pirms 4 gadiem
Kur lielākas algas NBA vai Futbolā?

     [+] [-]

, 2020-04-13 12:14, pirms 4 gadiem
eevelee rakstīja: Kur lielākas algas NBA vai Futbolā?
Viennizimigi NBA